Shimmer και glitter eye make up: Τα ωραιότερα celebrity looks που θα σε εμπνεύσουν στις γιορτινές εμφανίσεις

Ήρθε εκείνη η εποχή του κόσμου που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις σκιές με shimmer και glitter χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι παλέτες σκιών με λαμπερό φινίρισμα βρίσκονται στο νεσεσέρ σου εδώ και καιρό. Κι εσύ δεν τολμάς να τις απλώσεις στα βλέφαρα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. 

Celebrities και it girls σου δείχνουν τον τρόπο. Οι αποχρώσεις είναι απλά υπέροχες ενώ συνδυάζονται με eyeliner και nude ή και έντονα χρώματα στα χείλη. Το μόνο που μένει είναι να δεις στη συνέχεια τα αγαπημένα μου shimmer-glitter eye make up looks και να επιλέξεις εκείνο που θα δημιουργήσεις απόψε κιόλας. 

Reuters

Rita Ora: Αγαπάει πολύ τα εκκεντρικά eye make up look αλλά στη συγκεκριμένη της εμφάνιση υιοθέτησε ένα soft glam με διακριτικό shimmer στα βλέφαρα σε γήινη απόχρωση. Το συνδυάζει με λαμπερό φινίρισμα στα χείλη και bronzer απόχρωση στα ζυγωματικά. 

Reuters 

Meredith Duxbury: Icy blue σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη ένταση με το winged liner αλλά και το περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Nude pink στα χείλη και η ίδια απόχρωση στα ζυγωματικά ολοκληρώνουν το τέλειο make up look.

Reuters 

Jodie Comer: Κατάφερε να χαρίσει στο glitter την πιο chic όψη. To μαύρο eyeliner δημιουργεί μια απίθανη αντίθεση ενώ η τρυφερή, ροζ απόχρωση στα χείλη κρατά τις ισορροπίες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Kate Moss: Η θρυλική make up artist Charlotte Tilbury δημιούργησε το απόλυτο Red Carper make up look στην Moss. Το περίγραμμα στα μάτια της με μαύρο eyeliner είναι μαγικό. Η nude σκιά στο κινητό βλέφαρο έχει γήινη απόχρωση και shimmer που χαρίζει την glam πινελιά που απαιτεί η βραδιά. Η ροζ απόχρωση στα χείλη και η neutral στα ζυγωματικά ολοκληρώνουν ένα από τα ωραιότερα looks που έχουμε δει τελευταία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Hailey Bieber: Κάθε της make up look είναι και μία νέα τάση. Και όταν η Bieber απλώνει σε όλη την επιφάνεια του ματιού shimmer σκιά σε παστέλ απόχρωση ένα είναι το σίγουρο: Θα το δεις παντού τις φετινές γιορτές. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Gigi Hadid: Το glam σε όλο του το μεγαλείο. Ο προσωπικός της make up artist Patrick Ta τοποθετεί το συγκεκριμένο look στα 3 ωραιότερα που έχει υιοθετήσει. Και συμφωνούμε απόλυτα. Η shimmer σκιά στα μάτια κινείται ανάμεσα στο γκρι, το γαλάζιο και το ασημί. Συνδυάζεται με edgy eyeliner look και nude χείλη και ζυγωματικά. 

 

Read More

And More