Soft Glam Make up: 5 looks για να είσαι λαμπερή και κομψή το βράδυ της Ανάστασης

Το βράδυ της Ανάστασης είθισται να είσαι super λαμπερή με glam make up look χωρίς όμως υπερβολές. Είτε μείνεις στην πόλη, είτε βρεθείς στο αγαπημένο σου νησί θα υιοθετήσεις μακιγιάζ που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σου με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Από το κόκκινο κραγιόν στα χείλη, μέχρι το highlighter στα ζυγωματικά αλλά και το iconic winged liner, είναι όλα κατάλληλα για τη γιορτινή βραδιά. 

Στη συνέχεια σου έχω 5 υπέροχες προτάσεις-looks, ένα από τα οποία είμαι σίγουρη ότι σου ταιριάζει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις μέχρι το Μεγάλο Σάββατο είναι να περιποιηθείς σωστά την επιδερμίδα σου ώστε να δημιουργήσεις τον κατάλληλο καμβά. Απολέπιση, μια μάσκα ενυδάτωσης, patches που θα εξαφανίσουν τυχόν ατέλειες στην περιοχή των ματιών και το σωστό primer πριν απλώσεις τη βάση είναι τα βήματα που θα σε βοηθήσουν. 

Instagram: @gigihadid

Κόκκινο κραγιόν: Είναι πάντα μία από τις καλύτερες ιδέες για τις γιορτινές εμφανίσεις. Φέτος το συνδυάζεις με ματ επιδερμίδα που είναι μεγάλη τάση, μια λεπτή γραμμή με μαύρο eyeliner και shimmer σκιά, σε παστέλ απόχρωση. Μην ξεχνάς ότι τα φρύδια πρέπει να είναι άψογα ενώ το λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου θα χαρίσει μια “καθαρή” όψη στο βλέμμα. 

Instagram: @babskymakeup

Ροζ και μονοχρωματικό: Είναι η απόλυτη απόχρωση της άνοιξης κι εκείνη που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας ενώ χαρίζει μια δροσερή όψη που ταιριάζει με την εποχή. Η σκιά απλώνεται τόσο στο πάνω όσο και το κάτω βλέφαρο και οι βλεφαρίδες έχουν έξτρα μήκος και όγκο αναβαθμίζοντας μοναδικά το παστέλ, αγαπημένο χρώμα. Χείλη και ζυγωματικά ακολουθούν την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και το αποτέλεσμα μοιάζει με ανθισμένο τριαντάφυλλο. 

Instagram: @josephineskriver

Highligter και γήινες αποχρώσεις: Είναι ο συνδυασμός που σε φέρνει λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι. Το δέρμα παραμένει άψογο. Μια λεπτή γραμμή στο κινητό βλέφαρο χαρίζει ένα sexy twist στο βλέμμα που αναβαθμίζεται με σκιά σε καφέ απόχρωση. Η λεπτομέρεια όμως που χαρίζει στο μακιγιάζ το glam εφέ είναι το highlighter στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών. Τα χείλη είναι neutral και κρατούν τις ισσοροπίες. 

Instagram: @leoniehanne

Classic Glam: Έξτρα λαμπερά χείλη σε nude απόχρωση με πιο σκούρο περίγραμμα, μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και απαλά τονισμένα ζυγωματικά και τεράστιες βλεφαρίδες σαν ψεύτικες. 

Instagram: @maralafontan

Με ροκ διάθεση: Κι αν πάλι είσαι έτοιμη για βραδινή έξοδο θα τονίσεις το βλέμμα σου θα δημιουργήσεις ένα εξεζητημένο smoky eye με μαύρο eyeliner και περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο με μολύβι ματιών. Το hint του look είναι η λευκή σκιά στο κινητό βλέφαρο που χαρίζει το twist που κάνει τη διαφορά. Τα χείλη αποτελούν το ανατρεπτικό σημείο μιας και είναι επίσης έντονα και με τη 90’s λεπτομέρεια με το σκούρο περίγραμμα και τη λάμψη που χαρίζει το lip gloss. 

 

 

Read More

And More