Soft Goth MakeUp: Είναι το απόλυτο look για τις βραδινές εμφανίσεις του χειμώνα

Ο χειμώνας, αργά μεν αλλά σταθερά, πλησιάζει και αυτό σημαίνει ότι μπορείς επιτέλους να υιοθετήσεις τις dark αποχρώσεις στο μακιγιάζ χωρίς ίχνος αμφιβολίας. Κι αν υπάρχει ένα make up trend που ταιριάζει απόλυτα στις βραδινές εμφανίσεις αυτό είναι το soft goth. Με μια δόση μυστηρίου, τόσο όσο δηλαδή, αλλά chic και θηλυκό πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα των celebrities στο κόκκινο χαλί. 

Γκρι και μαύρο χρώμα σκιάς, eyeliner, αποκλειστικά και μόνο μαύρη μάσκαρα αλλά και διακριτικοί ιριδισμοί είναι όσα χρειάζεσαι για να το πετύχεις. Ξεχνάς το “σκληρό” αποτέλεσμα του κλασικού goth και ακολουθείς την πιο απαλή του εκδοχή. Το “σβήσιμο” της σκιάς είναι απαραίτητο και συνδυάζεις το μακιγιάζ στα μάτια με γήινες αποχρώσεις στα χείλη και ματ φινίρισμα στην επιδερμίδα που είναι άψογη και “ήσυχη”. 

Splash/Ideal Images

H Olivia Wilde συνδυάζει το μαύρο μολύβι με τη midnight blue απόχρωση και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. 

Photo by Axelle Bauer-Griffin/FilmMagic

Emily Ratajkowski: Αποδεικνύει ότι μπορείς να δημιουργήσεις το soft goth look και με καφέ αποχρώσεις που είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς. Η λαμπερή πινελιά στην εσωτερική γωνία του ματιού είναι απαραίτητη. 

Reuters

Heidi Klum: Το απόλυτο goth που έγινε viral.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Sofia Boutella: Ο celebrity make up artist Patrick δημιούργησε στην ηθοποιό-μοντέλο ένα από τα πιο σοφιστικέ soft goth looks. Το περίγραμμα με μαύρο μολύβι, τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του κάτω βλεφάρου είναι iconic ενώ το κινητό τονίζεται με την ωραιότερη γκρι, με απαλούς ιριδισμούς σκιά.   

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tonya brewer (@thetonyabrewer)

Vanessa Hudgens: Η star αγαπάει πολύ την ένταση στο βλέμμα και το συγκεκριμένο winged liner είναι από τα ωραιότερα και πιο μυστηριώδη. Και σε αυτό το look, πρωταγωνιστεί το μαύρο περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο, λεπτομέρεια που το φετινό χειμώνα επιβάλλεται. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Shay Mithcell: Ματ γκρι σκιά. Απλά statement και υπέροχη. Εφαρμόζεται σε όλο το κινητό βλέφαρο και συνδυάζεται απίθανα με το μαύρο eyeliner και μολύβι ματιών. Είναι το προϊόν που πρέπει να πάρει σημαντική θέση στο νεσεσέρ σου αμεσότατα. 

 

Read More

And More