Strawberry Make Up: Πώς θα δημιουργήσεις το μεγαλύτερο trend του Αυγούστου

H Hailey Bieber ξαναχτυπά με ένα ακόμη trend που κάνει πάταγο στο TikTok και το Instagram. Ένα post του super model αρκεί για να δημιουργηθεί μία ακόμη τάση μέσα σε ελάχιστες ώρες και κάποια στιγμή θα θέλαμε να μάθουμε πώς ακριβώς το πετυχαίνει. Δεν είναι όμως το παρόντος. Τώρα θα σταθούμε στο γεγονός και τον τρόπο να υιοθετήσεις το Strawberry Make Up που είναι η εμμονή του μήνα.

Instagram: @haileybieber 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια selfie της Hailey στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το sun-kissed δέρμα της, το έντονο ροζ- σχεδόν κόκκινο χρώμα στα ζυγωματικά της και οι φακίδες της πιο ευδιάκριτες από ποτέ βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο. Και έτσι απλά η μεγαλύτερη τάση του Αυγούστου είναι εδώ. 

To “Strawberry girl make up” είναι ένα δροσερό, girlie μακιγιάζ με το εφέ που αφήνει ο ήλιος στο πρόσωπο χωρίς όμως τη ζημιά που προκαλεί η ακτινοβολία. Αντιθέτως έχει υγιή όψη και λαμπερό φινίρισμα. 

Instagram: @patrickta

Το σημείο-κλειδί είναι μεν τα ζυγωματικά αλλά οι φακίδες και η ανάλαφρη επιδερμίδα ακολουθούν. Κι αν θέλεις να δημιουργήσεις το Strawberry girl make up το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαθέσεις μερικά λεπτά από το χρόνο σου χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα. 

Instagram: @nikkie_makeup

Ξεκινάς με ένα ρευστό φον ντε τεν ή ενυδατική κρέμα με χρώμα που χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα σου καλύπτοντας παράλληλα τυχόν ατέλειες. 

Φροντίζεις να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση ειδικά τώρα που έχεις μαυρίσει που σημαίνει bronzer όπως η Laura Mercier Tinted Moisturizer Sheer Cream Bronzer.

Συνεχίζεις με το star product που είναι το Blush Balm Stick Milk Makeup Lip & Cheek Stick, True Red. Το απλώνεις απευθείας από τη συσκευασία και στη συνέχεια κάνεις καλό blending με τα χέρια. Προσοχή: Το εφαρμόζεις στο κέντρο ακριβώς των ζυγωματικών. Η απόχρωση της φράουλας είναι εκείνη που θα χαρίσει το κατάλληλο εφέ. 

 

 

Όσον αφορά στις φακίδες, τονίζει τις ήδη υπάρχουσες ή δημιουργείς με το μολύβι φρυδιών Art Deco, Eyebrow Designer 5. Σχηματίζεις μικρά dots στη γέφυρα της μύτης και την περιοχή γύρω από τα ζυγωματικά. 

 

Τέλος τονίζεις τα χείλη με ένα απαλό ροζ lip balm ή κραγιόν κατά προτίμηση με βελούδινο φινίρισμα και όχι ματ ή έξτρα λαμπερό. Δοκίμασε το Chanel Rouge Coco Baume, 928 Pink Delight. 

 

Read More

And More