Super Bowl: Η Rihanna πιο λαμπερή από ποτέ υιοθέτησε το απόλυτο matchy beauty look

To Super Bowl πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο State Farm Stadium sto Glendale της Arizona και στο Half Time φέτος εμφανίστηκε η Rihanna. Πρόκειται για την παραδοσιακή πλέον performance στο ημίχρονο του σημαντικού αυτού αγώνα όπου έχουν εμφανιστεί οι μεγαλύτεροι και διασημότεροι stars όλων των εποχών μεταξύ των οποίων οι Rolling Stones, η Lady Gaga, οι U2, ο Michael Jackson, η Madonna και ο Prince. 

Φέτος ήταν η σειρά της Rihanna που για μία ακόμη φορά έκανε την έκπληξη μιας και αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Όσον αφορά στο beauty look δεν θα μπορούσε παρά να είναι super εντυπωσιακό. Στο πλάι της βρέθηκε η ομάδα που επιμελήθηκε το μακιγιάζ με την αγαπημένη της φίλη και make up artist Priscila Ono να χρησιμοποιεί το τέλειο κόκκινο χρώμα στα χείλη matchy με τη δημιουργία που φορούσε η star και με λαμπερό φινίρισμα. 

Τόνισε τα μάτια με ένα winged liner και ασημένια σκιά χαρίζοντας το τέλειο twist στο βλέμμα. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε μια αλογοουρά με braids, sleek στην κορυφή και με δύο τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε και το τελευταίο touch που έκανε στο μακιγιάζ της, επάνω στη σκηνή και λίγο πριν ξεκινήσει το show. Ταμπονάρισε τη μύτη της με την πούδρα της δικής της σειράς Fenty Invisimatte που της την έδωσε ένα από τους χορευτές της. 

Photos: Reuters 

Read More

And More