Tips & Tricks για να πετύχεις το ασύλληπτο cat eye της Adele

Περιμέναμε αρκετά για το νέο τραγούδι της Adele αλλά άξιζε τον κόπο. Μόλις κυκλοφόρησε και είναι ένα ακόμη αριστούργημα. Πριν από αυτό όμως η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue, εξομολογήθηκε τα πάντα για τη ζωή της σε μια πολύ τρυφερή συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Adele είναι μια κούκλα και το eye make up look της που δημιούργησε η θρυλική Pat McGrath έχει κάνει πάταγο. Είναι εμπνευσμένο από την Katrin Deneuve και το εμβληματικό μακιγιάζ που υιοθετούσε στα 60’s και πρόκειται για εκείνο που θα δεις πολύ το χειμώνα που έρχεται. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Είμαι σίγουρη πως θέλεις να το αντιγράψεις πολύ σύντομα, ίσως και στη σημερινή ή αυριανή σου έξοδο κι αν πιστεύεις πως δεν θα τα καταφέρεις κάνεις λάθος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές των ειδικών και να μάθεις τα μικρά και έξυπνα tricks. Δες στη συνέχεια τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. 

Αρχικά θα πρέπει να κρατήσεις σταθερό το χέρι σου ώστε να δημιουργήσεις το τέλειο περίγραμμα. Το μυστικό των make up artists είναι στ’ αλήθεια απίθανο. Σφίγγουν τα δάχτυλα των ποδιών τους! Κι όμως επιμένουν πως μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι super αποτελεσματικό. Το δοκίμασα και λειτουργεί.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Αν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Όλα διορθώνονται αρκεί να χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο προϊόν ντεμακιγιάζ ώστε να μην χρειαστείς να το πάρεις όλο από την αρχή και αυτό είναι το νερό καθαρισμού. Tο μοναδικό που δεν θα αφήσει υπολείμματα από το eyeliner, στεγνώνει αμέσως με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις και πάλι την προσπάθεια. 

Πριν από την εφαρμογή του eyeliner, ειδικά αν είσαι αρχάρια, χρησιμοποίησε ένα μαύρο μολύβι ματιών. Είναι πιο μαλακό, μπορείς να το “σβήσεις” πιο εύκολα και στην ουσία θα ακουμπήσεις πάνω σε αυτό για να δημιουργήσεις το τέλειο περίγραμμα. Επίσης λειτουργεί και ως primer αφού θα παραμείνει το cat eye στη θέση τους για ώρες. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

 

Οι ειδικοί επιμένουν: Ξεκίνησε από το flick που σημαίνει από την εξωτερική γωνία. Είναι το πιο δύσκολο μέρος άλλωστε και αν δημιουργήσεις αυτό όλα τα υπόλοιπα είναι παιχνίδι. 

Αν τα μάτια σου έχουν καθοδικό σχήμα είναι καλύτερο να κρατήσεις την γραμμή στην εξωτερική γωνία σχεδόν στην ίδια ευθεία με ένα χιλιοστό μόνο φορά προς τα επάνω. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryuta Sayama (@wigboy)

Η λιπαρότητα στα βλέφαρα είναι ένα μικρό πρόβλημα που δεν επιτρέπει να σχηματίσεις εύκολα το cat eye και παράλληλα δεν μένει σταθερό για ώρες ή αποκτά smudgy εφέ. Σ’ αυτή την περίπτωση επιβάλλεται να χρησιμοποιήσεις primer ματιών ή μια μαύρη σκιά σε κρεμώδη μορφή που θα την εφαρμόσεις με το κατάλληλο μικρό πινέλο αντί για eye liner. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι celebrity make up artists χρησιμοποιούν ένα λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου ώστε να κάνουν το βλέμμα να δείχνει πιο φωτεινό και “ανοιχτό” μιας και το cat eye όσο μεγάλα κι αν είναι τα μάτια τα κάνει να δείχνουν μικρότερα. Επίσης χρησιμοποιούν και μια nude απόχρωση στο φυσικό τόξο κάτω από τα φρύδια για να “μαλακώσουν” το αποτέλεσμα.  

 

 

Read More

And More