Tips για τέλειες βλεφαρίδες και οι mascara για να τις αποκτήσεις

Δύο είναι τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ και το γνωρίζω γιατί το ίδιο ισχύει και για μένα: Το κονσίλερ και τη μάσκαρα. Το μεν επειδή καλύπτει όλες τις ατέλειες και φωτίζει την περιοχή των ματιών και το δε γιατί ανοίγει το βλέμμα και το κάνει να δείχνει υπέροχο. 

Και σήμερα θα αναφερθώ στο δεύτερο. Ακόμη κι αν δεν απλώνεις σκιές και δεν έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις το τέλειο cat eye, είμαι σίγουρη πως δεν βγαίνεις από το σπίτι αν δεν εφαρμόσεις προηγουμένως μια στρώση μάσκαρα. Οι make up artists φροντίζουν να αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά τους αλλά και τα μικρά, πανέξυπνα tricks ώστε να έχετε το καλύτερο και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και τα σημαντικότερα ακολουθούν: 

Τρόπος εφαρμογής: Οι experts έχουν έναν πανεύκολο τρόπο που πρέπει να ακολουθείς καθημερινά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κινείς το βουρτσάκι δεξιά και αριστερά με μικρές, κοφτές κινήσεις. Έτσι θα χαρίζεις όγκο, μήκος και χρώμα ακόμη και στις πιο μικρές βλεφαρίδες. 

Βουρτσάκι: Συνηθίζεις να κρατάς οριζόντια το βουρτσάκι τόσο στην πρώτη όσο και τη δεύτερη στρώση. Λάθος. Στη δεύτερη, το βουρτσάκι πρέπει να είναι σε κάθετη θέση ώστε να “χτενίζεις” κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά και να αποκτά εφέ ψεύτικης. 

Στρώσεις: Αν θέλεις να απλώσεις αρκετές στρώσεις μάσκαρα θα πρέπει να έχεις υπομονή. Για τέλειο αποτέλεσμα επιβάλλεται να έχει στεγνώσει η πρώτη πριν εφαρμόσεις τη δεύτερη. 

Έξτρα όγκος και σταθερότητα: Με το πινέλο της σκιάς απλώνεις ελάχιστη ποσότητα πούδρας σε μορφή σκόνης πριν από την εφαρμογή της μάσκαρα. Με αυτό τον τρόπο το χρώμα θα παραμείνει για ώρες αναλλοίωτο χωρίς να “τρέξει”. 

Χτένισμα: Λίγο πριν απλώσεις το προϊόν, χτένισε τις βλεφαρίδες σου με το μικρό βουρτσάκι ώστε να τις ξεχωρίσεις και να απομακρύνεις τυχόν υπολείμματα. 

Κι αν είσαι έτοιμη να επισκεφτείς το αγαπημένο σου beauty κατάστημα για να αποκτήσεις τη νέα σου μάσκαρα, δες στη συνέχεια εκείνες που θα χαρίσουν μήκος, όγκο, χρώμα και θρέψη. 

Chanel Le Volume de Chanel Mascara: Προσφέρει ένταση, χρώμα και δύναμη στις βλεφαρίδες με μία μόνο στρώση. 

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Radiacal: Χάρη στο βουρτσάκι και τη σύνθεση Carbon Black προσφέρει όγκο και τέλειο εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων. Το εκχύλισμα καρυδιού από τους κήπους Ουρίκα της YSL Beauty και το έλαιο Αργκάν, περιποιούνται σε βάθος και χαρίζουν δύναμη και ενυδάτωση.  

Dior Diorshow Mascara: Με μικροΐνες και την κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία AIR-LOCK ™ που εμποδίζει τη σύνθεση να έρθει σε επαφή με τον αέρα, προστατεύοντας τη μάσκαρα από την ξηρότητα. 

Korres Drama Volume Macara: Χωρίς σιλικόνες και παραφίνη, η προηγμένη κρεμώδης υφή της νέας Drama Volume Mascara απλώνεται πανεύκολα, Τα τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία που περιέχει στη σύνθεση της προσφέρουν έντονο χρώμα, τα πεπτίδια και οι βιταμίνες προσδίδουν την όψη πυκνών, δυνατών, υγιών βλεφαρίδων ενώ το ελαιόλαδο και το  kiwi water απαλύνουν.

 

 

Max Factor Rise & Shine Lift & Volume: Χαρίζει ανόρθωση και όγκο στις βλεφαρίδες και παράλληλα τις θρέφει χάρη στο σύμπλεγμα πρωτεϊνών και βιταμινών.

La Roche Posay Toleriane Volume Mascara:  Κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια και για σένα που φοράς  φακούς επαφής. Χαρίζει τρισδιάστατο όγκο και αφαιρείται εύκολα χωρίς να ερεθίζει τα μάτια. Χάρη στα texturising waxes που περιέχει, προσφέρει άμεση ενδυνάμωση και πυκνότητα. 

Erre Due Super Volume Mascara: Προσφέρει εντυπωσιακό όγκο, μήκος και τέλειο διαχωρισμό. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι της αγκαλιάζει ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες ενώ η βιταμίνη Ε τις φροντίζει σε βάθος. 

Επιλέγεις την κατάλληλη ανάλογα με το look που υιοθετείς πιο συχνά. 

 

 

 

 

Read More

And More