To summer look του οίκου Dior είναι μια ωδή στην ηλιόλουστη Γαλλική Ριβιέρα

Προορισμός: Η Γαλλική Ριβιέρα! Για τον Christian Dior, η νότια Γαλλία ήταν ανέκαθεν συνυφασμένη με τη χαρά που βρίσκεται στη μαγευτική φύση και τα χρώματα της Μεσογείου, την απόδραση στα χωριά της Προβηγκίας και τα κομψά παραδοσιακά παλάτια που φιλοξενούν αστέρες του κινηματογράφου.

Φέτος, για να τιμήσει τον ιδρυτή του Οίκου, ο Dior μεταφέρει την καλοκαιρινή έδρα του σε αυτόν τον τόπο έμπνευσης. Σαν μια πρόσκληση σε απόδραση και στιγμές ανεμελιάς, οι ηλιόλουστες αποχρώσεις της capsule συλλογής συμπληρώνουν τέλεια τις παλέτες που πρωταγωνιστούν στη Συλλογή Καλοκαίρι 2024.

Σχεδιασμένη από τον Peter Philips, Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, η φετινή καλοκαιρινή συλλογή καλλιεργεί την μποέμ διάθεση της Κυανής Ακτής και τις ζωηρές αποχρώσεις της φύσης: το γαλάζιο του ουρανού, το παστέλ μωβ της λεβάντας, το λαμπερό κοραλλί και το αισθησιακό μπρονζέ.

Η συλλογή περιλαμβάνει εύχρηστες συνθέσεις και μια χρωματική δροσερή παλέτα που θα ενθουσιάσουν όσους ανυπομονούν να αφεθούν, να απολαύσουν στιγμές ελευθερίας ή να χαλαρώσουν απλώς στον ήλιο. «Αυτή η συλλογή ενσαρκώνει τον τρόπο ζωής στη Γαλλική Ριβιέρα, αυτή τη χαρακτηριστική μποέμ κομψότητα. Τα φωτεινά αλλά και παστέλ χρώματα παραπέμπουν στις καμπίνες της παραλίας, στη θάλασσα και στα παράκτια τοπία», λέει ο Peter Philips, «Ήθελα να αποτυπώσω την υπόσχεση ενός ατελείωτου καλοκαιριού μέσα από εντυπωσιακά ηλιόλουστες αποχρώσεις που συνδυάζονται με πιο απαλούς τόνους.»

Ηλιόλουστες αποχρώσεις 

Το καλοκαίρι του 2024, η παλέτα Diorshow 5 Couleurs εμπνέεται από μια εποχή στα χρώματα της Γαλλικής Ριβιέρας μέσα από δύο χρωματικούς συνδυασμούς παστέλ αποχρώσεων και αισθησιακών μπρονζέ τόνων που επισφραγίζονται με το εμβληματικό λογότυπο Dior. Αυτές οι limited-edition παλέτες αποκαλύπτουν δύο νέα αποτελέσματα ανάμεσα στην ιριδίζουσα, πολυδιάστατη λάμψη και στην αστραφτερή φωτεινότητα ενός καλοκαιρινού πρωινού. Η ανάλαφρη υφή σας επιτρέπει να αναμιγνύετε εύκολα τα χρώματα, για να δημιουργείτε από το πιο διακριτικό έως το πιο τολμηρό μακιγιάζ, ντύνοντας το βλέμμα σας με Dior. 

Εμπνευσμένη από την μποέμ διάθεση της Γαλλικής Ριβιέρας και τις χαλαρωτικές ημέρες στην παραλία, η παλέτα Coral Flame συνδυάζει ένα ζεστό μπρονζέ, ένα απαλό χάλκινο, ένα κεχριμπαρένιο καφέ και ένα φωτεινό, ηλιόλουστο κίτρινο γύρω από ένα τολμηρό κοραλλί. Παραπέμποντας σε μια αναζωογονητική και δροσερή βουτιά, η Pastel Glow συνδυάζει απαλό λιλά, ροζ και γκρι-καφέ με την εξαιρετική φρεσκάδα του γαλάζιου της μέντας.

Φωτίστε την επιδερμίδα σας 

Το Dior Forever Glow Maximizer που δημιουργήθηκε για να «κλείνει» το φως μέσα σε μια σύνθεση αποτελείται από 92% συστατικά φυσικής προέλευσης και έχει εμπλουτιστεί με εκχυλίσματα λουλουδιών. Αυτό το συμπύκνωμα υγρού φωτός μέσα σε ένα μπουκάλι αποκαλύπτει αψεγάδιαστη και λαμπερή όψη, χάρη στη σύνθεσή του που είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ίριδας, για να λειαίνει την επιδερμίδα και να προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Φέτος το καλοκαίρι, ο Peter Philips δημιούργησε μια νέα nude απόχρωση που αναδεικνύει τους διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας, προσφέροντας φυσικό, ημιδιάφανο και φωτεινό αποτέλεσμα.

Το Dior Forever Glow Maximizer, που αναπαράγει το καλοκαιρινό φως, μπορεί να χρησιμοποιείται εύκολα με δύο διαφορετικούς τρόπους: σε άβαφη επιδερμίδα για απαλή λάμψη σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά στα μάγουλα, στα βλέφαρα, στα ζυγωματικά ή στη γέφυρα της μύτης για αποτέλεσμα highlighter.

Η διάθεση της Γαλλικής Ριβιέρας μέχρι τα …άκρα

Για να ζήσετε την απόλυτη καλοκαιρινή dolce vita, ο Peter Philips δημιούργησε δύο νέες αποχρώσεις του Dior Vernis σε δροσερούς παστέλ τόνους που θυμίζουν φρέσκο παγωτό. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα φιστικιάς και άνθους παιώνιας, το βερνίκι νυχιών Dior ενισχύει τη ζωντάνια και την ομορφιά των νυχιών. Η λαμπερή κίτρινη απόχρωση Lemon Glow συνδυάζεται τέλεια με τους ζεστούς τόνους της παλέτας Diorshow 5 Couleurs Coral Flame, ενώ η απαλή πράσινη Pastel Mint ταιριάζει με την κεντρική απόχρωση της παλέτας Pastel Glow.

Read More

And More