To vampire chic beauty look της Kendall Jenner είναι το μεγαλύτερο trend της σεζόν

Τις τάσεις της σεζόν όσο αφορά στα μαλλιά και το μακιγιάζ τις γνωρίζουμε μήνες τώρα. Τις είδαμε στα runways των μεγαλύτερων οίκων και ξεχωρίσαμε τις αγαπημένες μας. Δημιουργούνται όμως καινούργιες σε κάθε εμφάνιση των celebrities στο κόκκινο χαλί αλλά και σε φωτογραφίσεις τους για καμπάνιες ή editorials. Η τελευταία στη σειρά είναι ιδιαίτερη και αναπάντεχη αφού πρόκειται για ένα “σκοτεινό” beauty look, γοητευτικό και ανατρεπτικό. Πρόκειται για το vampire chic. Η Penelope Cruz το υιοθέτησε στο Φεστιβάλ Βενετίας φορώντας μια πολύ σκούρα απόχρωση στα χείλη που δημιούργησε την τέλεια αντίθεση με την ανοιχτή επιδερμίδα της. 

Και τώρα έρχεται η Kendall Jenner με το ίδιο look αλλά στην πιο μοντέρνα και νεανική εκδοχή του. Η Kendall το υιοθέτησε στην καμπάνια του Marc Jacobs και ήταν απλά απίθανη. 

@marcjacobs

Με μαύρα μαλλιά που φτάνουν μέχρι τους ώμους και αφέλειες που συνδυάστηκαν με burgundy απόχρωση στα χείλη που τονίστηκαν με μαύρο περίγραμμα, σήμα κατατεθέν του vampire. Το δέρμα της είναι ματ, το βλέμμα “καθαρό” και τα ζυγωματικά έντονα. Και ναι, είναι η τάση που θα δεις παντού μέσα στο χειμώνα. 

Read More

And More