Tomato Girl: Πώς θα δημιουργήσεις το πιο δροσερό make up trend του χειμώνα

Μετά το latte, το strawberry και το galzed donut make up trends σειρά έχει το “tomato girl”. Δροσερό, ζωηρό και με αναψοκοκκινισμένο εφέ που θυμίζει ώριμη ντομάτα, είναι ήδη το αγαπημένο των it girls. Η Hailey Bieber είναι από τις πρώτες που το υιοθέτησαν και ακολούθησε η Nicola Peltz-Beckham.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Εμπνευσμένο από το κόκκινο χρώμα της ντομάτας αφήνει ένα sun-kissed φινίρισμα στο πιο χηλό σημείο των ζυγωματικών αλλά και στη γέφυρα της μύτης. Όσον αφορά στο υπόλοιπο πρόσωπο κινείται στο πλαίσιο του no makeup make up που σημαίνει ότι η επιδερμίδα είναι άψογη αλλά απουσιάζει το χρώμα από χείλη και μάτια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nicolaannepeltzbeckham)

Οι experts επιμένουν ότι είναι ιδανικό τόσο για το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα μιας και χαρίζει στην όψη μια χαρούμενη, καλοκαιρινή πινελιά. 

Πώς θα το πετύχεις: Αρχικά απλώνεις ένα ανάλαφρο φον ντε τεν σε όλο το πρόσωπο, ιδανικά σε μορφή serum. Στη συνέχεια χρησιμοποιείς balm σε κόκκινη απόχρωση που εφαρμόζεις στα ζυγωματικά απευθείας ή ταμποναριστά με τα δάχτυλα. Το ίδιο προϊόν χρησιμοποιείς στα χείλη και τη μύτη. Τόσο απλά και γρήγορα χαρίζεις σε όλο το πρόσωπο μια έντονη αίσθηση δροσιάς.  

Read More

And More