Trend alert! Η βερικοκί σκιά είναι το προϊόν που πρέπει να βάλουμε όλες στο νεσεσέρ μας αυτό το καλοκαίρι

Λίγο το νέο τραγούδι του Justin Bieber, λίγο το makeup challenge της Hailey και η peachy σκιά έγινε ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού! Το top model αλλά και όλος ο κόσμος του instagram ανεβάζουν πολύ συχνά total makeup look στα οποία πρωταγωνιστεί ένα μόνο χρώμα (βερικοκί) και με αφορμή αυτό αλλά και το πιο πρόσφατο post της Hailey όπου έχει φορέσει μια peachy σκιά περιμετρικά του ματιού και γενναίες δόσεις μάσκαρα, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την έρευνα αγοράς. 

@haileybieber

Παρακάτω, λοιπόν, οι πιο αγαπημένες μας σκιές σε αυτή την απόχρωση σε κρεμώδη ή powder υφή! 

Ombre Premiere Ultra Flesh, Chanel. Αυτή η κρεμώδης σκιά που φέρει την υπογραφή του οίκου Chanel είναι μια από τις αγαπημένες μας! Έχει κρεμώδη υφή, τέλεια απόδοση χρώματος αφού το χρώμα “γράφει” όσο έντονο το βλέπεις και στην συσκευασία και μπορείς να το απλώσεις με τον πιο απλό τρόπο, ακόμη και με τα δάχτυλά σου!

 

Caviar Stick Eye Color απόχρωση Sunrise, Laura Mercier, €34.30. Οι σκιές σε μορφή στικ της Laura Mercier είναι τόσο εύκολες στην εφαρμογή ώστε μπορείς να τις εφαρμόσεις ακόμη και όταν είσαι on the go ενώ από την κάτω μεριά υπάρχει και ειδική ξύστρα. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι μια ανοιχτόχρωμη peachy, πολύ κοντά (αν όχι ίδια!) με αυτή που φοράει παραπάνω η Hailey Bieber. 

Beauty Color Palette 502 Summer Escape, Erre Due. Αν δεν θέλεις να περιορίσεις τις peachy αποχρώσεις σου στα μάτια αλλά να κάνεις ένα monochromatic makeup σε βερικοκί, αυτή η παλέτα είναι η ιδανική αφού περιέχει τέσσερις matte και satin σκιές ματιών και ρουζ. Με λεπτή, βελούδινη σύνθεση που προσφέρει εύκολη εφαρμογή και έντονο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα για ένα καλοκαίρι, “πιο καλοκαίρι” από κάθε άλλο. 

Glow play Blush That’ Peachy, MAC, €30.50. Μπορεί αυτό το προϊόν να ανήκει στην κατηγορία των ρουζ, ωστόσο γράφει εξίσου υπέροχα και στο κινητό βλέφαρο σαν σκιά. Μάλιστα, το συγκεκριμένο προϊόν μας αρέσει πολύ να το απλώνουμε μέχρι ψηλά στα φρύδια. Η υφή του είναι κρεμώδης και μπορείς να πετύχεις από διάφανη έως μέτρια ένταση ανάλογα τις “στρώσεις” προϊόντος που θα εφαρμόσεις. 

The Balm Night Owl Blamfire, Highlighting, Shadow, Balm Duo, Make Me Up, €26.00. Το NIGHT OWL περιλαμβάνει δύο εκπληκτικές αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν ή να φορεθούν μεμονωμένα. Το DUSK είναι κοραλο-ροδακινί με χρυσή λάμψη και το DAWN είναι ένα φωτεινό bronzer. Αλλιώς: με αυτή την παλέτα που χωράει παντού έχεις το απόλυτο total makeup του καλοκαιριού. 

Matte and Metal Melted Eyeshadow απόχρωση Private Jet & Shimmering Set, Huda Beauty, €24.95. Αυτή η σκιά θα σου δώσει μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ αφού μένει αναλλοίωτη έως και 12 ώρες. Επίσης, στην συσκευασία θα βρεις δύο διαφορετικές υφές για να κάνεις ένα διαφορετικό παιχνίδι: από τη μια το απόλυτο ματ και από την άλλη το απόλυτο shimmering αποτέλεσμα!

RMS Beauty LIP2CHEEK απόχρωση Clear In Beauty Pharma, €39.00. Τα RMS είναι ο ορισμός του clean beauty! Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα κρεμώδες multi- tasking προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ώστε ρουζ, κραγιόν και σκιά σε μια πιο έντονη peachy απόχρωση. Άπλωσε λίγη ποσότητα, σβήσε με τα δάχτυλά σου και χτίσε σταδιακά το αποτέλεσμα. 

Light My Fire Mini Palette, Too Faced, €31.95. Με αυτή την παλέτα έχεις άπειρες επιλογές για να κάνεις ένα μακιγιάζ σε διάφορους τόνους του βερικοκί: από το πιο παστέλ μέχρι το βαθύ και έντονο πορτοκαλί! Μερικά tips για να τις χρησιμοποιήσεις σωστά: 1) Εφάρμοσε μια ματ απόχρωση από τη γραμμή των βλεφαρίδων προς το τόξο των φρυδιών χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πινέλο για να δώσεις έναν ουδέτερο τόνο στο βλέφαρο. 2) Εφάρμοσε μια πιο έντονη απόχρωση χρησιμοποιώντας ένα πινέλο για ρουζ για να σμιλεύσεις την πτυχή. Σβήσε απαλά προς τα επάνω και προς τα έξω για να μαλακώσεις το περίγραμμα. 3) Εφάρμοσε μια γυαλιστερή απόχρωση στο βλέφαρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο για σκιές και πιέζοντας ελαφρά για ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα. Μεταμόρφωσε την εμφάνισή σας από πρωινή σε βραδινή με μια λεπτή στρώση «Cheese Louise» στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ανάμειξης.

Read More

And More