Vampy χείλη: Είναι η πιο γοητευτική πινελιά στο μακιγιάζ της σεζόν

Είναι η κατάλληλη εποχή για να φορέσεις και πάλι τις πιο σκούρες, σκοτεινές και σοφιστικέ αποχρώσεις στα χείλη. Γνωρίζω ότι σου έχουν λείψει πολύ και φέτος είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Στα fashion shows είδαμε ακόμη και μαύρο χρώμα στα χείλη, συνδυασμένο με dramatic eye make up looks και χλωμή επιδερμίδα. Το goth είναι και πάλι εδώ αλλά στην πιο κομψή του version. 

Celebrities και it girls έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση. Από κόκκινο της Βουργουνδίας μέχρι καφέ που φέτος πρωταγωνιστεί αλλά και με μοβ υποτόνους οι make up artists δημιούργησαν μερικά από τα ωραιότερα looks. Κι εσύ, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσεις το νέο προϊόν που θα σε βοηθήσει αν αποκτήσεις τα ωραιότερα vampy lips.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι όσο πιο σκούρο είναι το χρώμα στα χείλη τόσο μεγαλύτερη περιποίηση χρειάζονται πριν το εφαρμόσεις. Πριν σου προτείνω λοιπόν τα αγαπημένα μου κραγιόν σε vampy αποχρώσεις θέλω να διαβάσεις προσεχτικά τις συμβουλές των experts. 

Lip scrub: Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα. Η απολέπιση στα χείλη είναι απαραίτητη. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενυδατώνει σε βάθος και τα αφήνει απαλά. Τα προετοιμάζει δηλαδή ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο. 

Primer: Πρόκειται για το αγαπημένο προϊόν των make up artists και το μόνο που βοηθά να παραμείνει το χρώμα αναλλοίωτο για ώρες. 

Μολύβι χειλιών: Σκούρο κραγιόν χωρίς περίγραμμα δεν γίνεται. Χρησιμοποιείς μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση και εφαρμόζει το κραγιόν με ένα μικρό πινέλο. Διορθώνεις τυχόν ατέλειες με μια μπατονέτα και νερό καθαρισμού, πολύ προσεχτικά. 

 

Chanel Rouge Coco Bloom Lip Colour, Wild 

Dior Dior Addict Refillable Shine Lipstick, 922 Wildior

Erre Due Full Color Lipstick black, 417 Woman in Black

Cheri Up, Marble Lips Lipstick, Christine 

 

Max Factor Colour Elixir Mattes, Raisin

YSL Rouge Pur Couture, N13 Effortless Maroon 

Laura Mercier Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick, Plum Noire

Sephora Collection Rouge is not my Name Mat- 2308

 

Huda Beauty Power Bullet Matte Lipstick, Masquerade

Read More

And More