Violette_Fr: η πιο stylish Γαλλίδα makeup artist μόλις έκανε τη δική της σειρά μακιγιάζ

Η Violette είναι Γαλλίδα makeup artist που μένει πλέον στο Brooklyn, αλλά για όλες εμάς που την ακολουθούμε φανατικά στο instagram είναι πολλά περισσότερα: είναι το απόλυτο girl crush μας!

Έχει υπάρξει International Makeup Designer για το Dior Beauty, Global Beauty Director της Estée Lauder, στο youtube ανεβάζει πάντα μερικά εξαιρετικά video tutorials και το μεγάλο νέο είναι ότι όλη αυτή την τεράστια γνώση και την αισθητική την συγκέντρωσε στο δικό της brand ομορφιάς!

Λέγεται Violette_Fr, ακριβώς όπως είναι και η ίδια στο instagram κι εδώ θα βρεις για αρχή 11 signature προϊόντα τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στο μακιγιάζ αλλά και με skincare και άρωμα,  καθώς για την Violette η ομορφιά έχει ολιστική προσέγγιση και έχει να κάνει περισσότερο με την αίσθηση που βγάζει κανείς. “Θέλω να προσδιορίσω την ομορφιά συνολικά” είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

Ένα από τα πιο iconic και αγαπημένα μας προϊόντα που θα βρεις κανείς στη συλλογή είναι το κόκκινο κραγιόν Petal Bouche εμπνευσμένο από ένα τριαντάφυλλο στους κήπους Bagatelle του Παρισιού. “Είναι το πιο σκούρο αλλά ταυτόχρονα και το πιο ζωηρό κόκκινο. Έχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στους κίτρινους και τους κόκκινους τόνους. Η φύση είναι ο πιο υπέροχος καλλιτέχνης!”, συμπληρώνει η ίδια στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

Μάλιστα, για το λανσάρισμα της σειράς μακιγιάζ, η Violette συνεργάστηκε με τον σύντροφό τη, Steven Pan, με τον οποίο έχουν μαζί μια κόρη, και ο ίδιος σκηνοθέτησε μια σειρά από εκπληκτικά βίντεο. 

Ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε αλλά το μοναδικό default είναι ότι δεν γίνεται shipping στην Ελλάδα προς το παρόν, τουλάχιστον, 

 

Read More

And More