Washed denim: Το eye make up look που φωτίζει το βλέμμα και είναι matchy με το ξεβαμμένο σου τζιν

Είναι γνωστό ότι οι make up artists έχουν απίθανες εμπνεύσεις και μπορούν να δημιουργήσουν τάση από τα πιο απίθανα πράγματα. Όπως είναι για παράδειγμα το αγαπημένο τους ξεβαμμένο jean. Και δεν το αναφέρω χωρίς λόγο μιας και το τελευταίο μεγάλο make up trend θέλει να απλώσεις στα βλέφαρα μια baby blue απόχρωση που θυμίζει πολύ το ρούχο που υπάρχει στη ντουλάπα όλων. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Την αρχή έκανε η Kendall Jenner, στις αρχές του φθινοπώρου όταν μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Istagram μια φωτογραφία της όπου σε πρώτο πλάνο ήταν τα μάτια και η γαλάζια σκιά που φορούσε. Η προσωπική της make up artist Mary Phillips άπλωσε στο κινητό βλέφαρο του super model μια ματ σκιά αποδεικνύοντας πως είναι το χρώμα που ταιριάζει άψογα στις γυναίκες με καστανά μάτια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Law (@lirisaw)

H Iris Law, με τη σειρά της, απογείωσε το washed denim look στο Met Gala που δείχνει υπέροχο ακόμη και το κόκκινο χαλί. Και δεν ήταν η μόνη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@valeriaferreiramakeup)

Η Lily James, την ίδια βραδιά, επέλεξε να υιοθετήσει το trend αλλά στην πιο λαμπερή και glam εκδοχή του. Η προσωπική της make up artist Valeria Ferreira χρησιμοποίησε την washed denim glitter σκιά, matchy με τη δημιουργία του οίκου Versace που φορούσε. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Leest (@maryleest)

Τα it girls ακολούθησαν. Η γαλάζια σκιά άλλωστε είναι ιδανική και για τις πρωινές εμφανίσεις με oversized πουλόβερ και το jean φυσικά. Τα χείλη παραμένουν ουδέτερα η συγκεκριμένη απόχρωση δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με το μαύρο μολύβι. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rivet (@rivetandjeans)

Και σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι πρόκειται για το look που έχουν λατρέψει τα Y2K κορίτσια και βασικός λόγος είναι ότι έρχεται απευθείας από τα 90’s, τη δεκαετία που τους εμπνέει. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@kimshuistudio)

Κι αν είσαι έτοιμη να υιοθετήσεις την τάση θα πρέπει να ακολουθήσεις τα tips των experts

  • Εφαρμόζεις τη σκιά με τα δάχτυλα αν θέλεις ένα ανεπιτήδευτο πρωϊνό look και με το πινέλο σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και στην εξωτερική γωνία του ματιού στις βραδινές σου εμφανίσεις. 
  • Κρατάς τα χείλη λαμπερά και nude και τονίζεις διακριτικά τα ζυγωματικά. 
  • Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των τολμηρών μπορείς να κινηθείς με 80’s vibes και να συνδυάσεις το washed denim eye make up look με κόκκινο κραγιόν. 
  • Επειδή είναι μια φωτεινή απόχρωση φροντίζεις ώστε η επιδερμίδα σου να είναι άψογη χρησιμοποιώντας φον ντε τεν και πούδρα μεν αλλά με φυσικό, λαμπερό φινίρισμα. 
  • Μην ξεχνάς τη μάσκαρα. Δημιουργεί την απαραίτητη αντίθεση και χαρίζει ένταση στο βλέμμα. 

Read More

And More