Αδιάβροχη μάσκαρα: Tο προϊόν που σου επιτρέπει να κάνεις άφοβα βουτιές στη θάλασσα

Πιθανότατα έχεις κάνει ήδη το πρώτο σου μπάνιο. Κι αν όχι πλησιάζεις η στιγμή και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη. Το σημαντικότερο είναι η προστασία από τον ήλιο και το δεύτερο, ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν ακόμη και στην παραλία να είναι περιποιημένες, μια αδιάβροχη μάσκαρα. 

Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το απόλυτο προϊόν του καλοκαιριού που παραμένει στη θέση του για ώρες όσες βουτιές κι αν κάνεις στη θάλασσα ή την πισίνα. Θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι φέτος οι χρωματιστές βλεφαρίδες είναι μεγάλη τάση που σημαίνει ότι εκτός από την κλασική μαύρη και την πιο minimal καφέ μάσκαρα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μπλε, πράσινο ή ακόμη και κίτρινο χρώμα δημιουργώντας ένα matchy look με το μαγιό σου. 

Μία στρώση είναι αρκετή κι επειδή οι υπερβολές δεν ταιριάζουν κάτω από το έντονο φως το ήλιου. Τη συνδυάζεις με αντηλιακό lip balm το οποίο, αν έχει χρώμα, μπορείς να το εφαρμόσεις εκτός από τα χείλη και στα ζυγωματικά.

Στη συνέχεια θα δεις τις 5 αγαπημένες μου αδιάβροχες μάσκαρα αλλά και tips για να την αφαιρέσεις ώστε να μην ταλαιπωρήσεις τις βλεφαρίδες ή την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. 

 

Dior Diorshow Iconic Overcurl Waterproof

Chanel Le Volume de Chanel Waterproof Mascara

Sephora Collection Size Up Waterproof Mascara Immediate Supersized Volume

Erre Due Xcess 3D Mascara Waterproof

Max Factor Masterpiece Waterproof Mascara

Το σωστό ντεμακιγιάζ

  • Κανόνας πρώτος: Δεν τρίβεις ποτέ τα μάτια σου. 
  • Χρησιμοποιείς πάντα προϊόν ντεμακιγιάζ κατάλληλο μόνο για την περιοχή των ματιών, ιδανικά με φυσικά έλαια στη σύνθεση του. 
  • Απλώνεις μικρή ποσότητα προϊόντος ντεμακιγιάζ σε ένα δίσκο από βαμβάκι, το ακουμπάς πάνω στα κλειστά μάτια σου και το αφήνεις μερικά δευτερόλεπτα. 
  • Καλό είναι να χρησιμοποιείς primer βλεφαρίδων πριν της εφαρμογή της αδιάβροχης μάσκαρα, ώστε να τις προστατέψεις προσφέροντας ταυτόχρονα θρέψη. 

 

 

Read More

And More