Αδιάβροχο μακιγιάζ: Tips και tricks για το look που μπορείς να υιοθετήσεις ακόμη και στην παραλία

Οι υψηλές θερμοκρασίες είναι γεγονός κι εσύ μετά από αρκετό καιρό μπορείς και πάλι να δημιουργήσεις το full make up look που τόσο σου έλειψε. Η μάσκαρα όμως αφήνει τα σημάδια της στην περιοχή των ματιών, το φον ντε τεν και το blush εξαφανίζονται λίγη μόνο ώρα μετά την εφαρμογή όπως επίσης το highlighter και το bronzer. Και για όλα φταίει η έντονη εφίδρωση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Παράλληλα, υπάρχει και η κατηγορία των γυναικών που ακόμη και στην παραλία δεν αποχωρίζεται κάποια αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ μιας και οι έντονες βλεφαρίδες και η απαλή, φυσική λάμψη στα ζυγωματικά είναι το βασικό τους ζητούμενο. 

Και στις δύο περιπτώσεις μία είναι η λύση: Τα αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ που μένουν αναλλοίωτα ακόμη κι αν βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης για ώρες ή κάνεις βουτιές στην αγαπημένη σου παραλία ή πισίνα. Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις τα tricks των experts και να ακολουθήσεις τις συμβουλές τους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Setting

Όσον αφορά στις βραδινές σου εξόδους ο μόνος τρόπος να παραμείνει το φον ντε τεν στη θέση του είναι να χρησιμοποιήσεις μια ανάλαφρη setting powder. Αρχικά εφαρμόζεις το φον ντε τεν με το beauty blender και στη συνέχεια την πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο. Ένα ελαφρύ στρώμα αρκεί, μιας και δημιουργεί ένα διάφανο πέπλο κατάλληλο ακόμη και για την παραλία.

Περίγραμμα 

Για να μην εξαφανιστεί το μολύβι ματιών από το βλέφαρο μπορείς, αφού κάνεις το περίγραμμα, να απλώσεις, ακολουθώντας πιστά τη γραμμή, σκιά στην ίδια ακριβώς απόχρωση κατά προτίμηση σε κρεμώδη μορφή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Blush 

Αφήνεις στην άκρη την κλασική του μορφή και επιλέγεις ένα blush stain ή tint. Το εφαρμόζεις κατευθείαν από τη συσκευασία ή με τα δάχτυλα. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα, προσφέρει δροσερό εφέ ενώ παραμένει στη θέση του όσες βουτιές κι αν κάνεις. Αν θέλεις να χαρίσεις έξτρα ένταση, ειδικά στις βραδινές σου εξόδους, μπορείς πάνω από το blush σε μορφή κρέμας να απλώσεις και το αγαπημένο σου με το πινέλο. 

Spray 

To setting spray είναι ένα προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σύμφωνα με τους ειδικούς. Πρόκειται για μία σχεδόν μαγική φόρμουλα που θα σε σώσει κάθε φορά που θέλεις να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του όλη νύχτα ή όλη την ημέρα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Hoareau (@emmahoareau)

Ενυδάτωση

Είναι το πρώτο και βασικότερο βήμα. Αν η επιδερμίδα είναι σωστά και πλούσια ενυδατωμένη σημαίνει πως έχεις δημιουργήσει τον κατάλληλο καμβά για να χαρίσεις φυσική λάμψη και σταθερότητα στο μακιγιάζ. Το καλοκαίρι επιλέγεις μια ελαφριά κρέμα σε μορφή τζελ που απλώνεται εύκολα χωρίς να βαραίνει.

Βλεφαρίδες 

Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά χρησιμοποιείς ένα primer για βλεφαρίδες αρχικά και στη συνέχεια την κλασική φόρμουλα με χρώμα. 

 

 

Read More

And More