Αγ. Βαλεντίνος: αντίστροφη μέτρηση! Τι πρέπει να κάνεις για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί μέχρι την Δευτέρα!

Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις στον Άγιο εκείνο που χτυπά με τα βέλη του την καρδιά μας, ένα είναι σίγουρο: ότι θέλεις να είσαι όμορφη κι ελκυστική! Είτε είσαι σε σχέση, είτε ψάχνεις να βρεις το… προσωρινό άλλο σου μισό υπάρχουν κάποια πολύτιμα tricks που θα τον φέρουν πιο κοντά σου και ναι, λειτουργούν σαν μαγνήτης! Το μόνο που προϋποθέτουν είναι ελάχιστα λεπτά από τον χρόνο σου και την προσοχή σου σε αυτό το άρθρο.

Ξεκίνησε με μια τονωτική μάσκα

Εσύ, εκείνος και ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Μπορεί ένα εντυπωσιακό φόρεμα να κάνει θαύματα, ωστόσο σκέψου ότι εκείνος θα εστιάζει το βλέμμα του όλο το βράδυ στο πρόσωπό σου όταν κάθεστε τετ-α-τετ στο υπέροχο εκείνο εστιατόριο. Η Μάυρα Βαγιωνή-Στασινοπούλου, ιθύνον νους και ψυχή της εταιρίας Fresh Line αποκαλύπτει στο βιβλίο της “Fresh Line Μυστικές Συνταγές Ομορφιάς”, εκδόσεις Φερενίκη την απόλυτη τονωτική μάσκα ομορφιάς από ντομάτα.
Θα χρειαστείς:
-Μια μικρή ντομάτα ξεφλουδισμένη και λιωμένη
-Το χυμό από μισό λεμόνι και το ξύσμα του
-2 φράουλες
-Το ασπράδι ενός αυγού
-1. κουταλιά του γλυκού μέλι
-1/2 κούπα χτυπημένη κρέμα σαντιγί ή γιαούρτι
-Κορν φλάουρ, όσο πάρει για να σφίξει
-Προαιρετικά: 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκάλυπτο
Πώς τη φτιάχνεις:
Χτυπάς πρώτα τη σαντιγί και μετά όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Άπλωσε σε πολύ καθαρό πρόσωπο, κατά προτίμηση μετά από απολέπιση. Ξέπλυνε μετά από 15 λεπτά. Αν περισσέψει, μπορείς να την φυλάξεις στο ψυγείο για 3 μέρες.
Το σωστό hair styling
Οι άντρες προτιμούν τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα που τους επιτρέπουν να χαϊδεύουν τα υπέροχα μαλλιά τους. Εκτός αυτού, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει οι γυναίκες με σφιχτά ponytails, επιτηδευμένα χτενίσματα και αυστηρές χωρίστρες στο πλάι δείχνουν πιο κλειστές στο flirt σε σχέση με εκείνες που υιοθετούν το πρώτο look. Αφού λοιπόν, λουστείς, στέγνωσε τα μαλλιά σου και με το ειδικό ψαλίδι δημιούργησε μικρές ανέμελες μπούκλες που θα πέφτουν ανέμελα στους ώμους σου.
Άρωμα: ποιο είναι το σωστό;
Η Coco Chanel είχε πει: “μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα δεν έχει κανένα μέλλον”. Ειδικά στην περίπτωση του ραντεβού, συμπληρώνουμε εμείς! Ποιο όμως είναι το άρωμα που πρέπει να επιλέξεις για να τον κάνεις να σε θέλει πιο πολύ; Χρησιμοποίησε γλυκά αρώματα που έχουν στη σύνθεσή τους βανίλια ή μπισκότο: επιταχύνουν την κυκλοφορία του αίματος και ανυψώνουν την αδρεναλίνη. Αν πάλι, στο πρώτο ραντεβού θέλεις να του αφήσεις μια πολύ θετική και γλυκιά αίσθηση, προτίμησε αρώματα λουλουδιών και ειδικά τριαντάφυλλου.
Plus: ψέκασε με το άρωμά του το εσωτερικό του γιακά του φορέματός σου. Η μυρωδιά θα εγκλωβιστεί εκεί και κάθε φορά που θα σε πλησιάζει επικύνδινα.
Μακιγιάζ: ανάδειξε τα δυνατά σου σημεία!
Προτού βιαστείς να καλυφθείς πίσω από τόνους make up και concealer πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πολύ σοβαρά τα εξής: Πρώτον, το μακιγιάζ είναι το μέσο για να αναδείξουμε τα δυνατά σημεία του προσώπου μας και όχι για να καλύψουμε τις ατέλειες. Δεύτερον, η φετινή σεζόν είναι μια γιορτή της φυσικής ομορφιάς (τα nude εδραιώνονται και ο Calvin Klein δικαιώνεται!). Εκτός αυτού, οι άντρες διατηρούν μια καχύποπτη στάση για τις γυναίκες που βάφονται έντονα γιατί θεωρούν ότι έχουν πολλά να κρύψουν. Απόδειξέ του το αντίθετο, τονίζοντας μόνο ελαφρώς τα μάτια σου με μια σκιά δύο τόνους πιο σκούρα από το φυσικό σου χρώμα, illuminator για λάμψη στα ζυγωματικά, το τόξο των φρυδιών και τη ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη, πηγούνι) και οπωσδήποτε lip gloss.

Κόκκινο κραγιόν: γιατί να πεις όχι!

Μπορεί το κόκκινο κραγιόν να είναι super για ένα girls’ night out, αλλά κρίνεται σχεδόν απαγορευτικό για το πρώτο ραντεβού μαζί του. Ακροβατεί επικίνδυνα ανάμεσα στο sexy και στο προκλητικό (φυσικά και δε θες να σχηματίσει για σένα αυτή την εικόνα), υπάρχει κίνδυνος να βάψει τα δόντια σου, το ποτήρι του κρασιού ή ακόμη και τα χείλη του στο τέλος της βραδιάς! Αντ’ αυτού, ένα juicy lip gloss σε ροζ απόχρωση θα δώσει το αποτέλεσμα που θες.
Βλέμμα που μαγνητίζει
Πριν το μακιγιάζ, άπλωσε σε κάθε μάτι φυσικό ορό. Οι κόρες του ματιού διαστέλλονται και το βλέμμα σου δείχνει πιο φωτεινό και διαπεραστικό.
Υπέροχη αναπνοή
Το γεγονός ότι κάθε φορά πριν να τον συναντήσεις πρέπει προηγουμένως να πλύνεις τα δόντια σου είναι δεδομένο, όπως επίσης και να έχεις βάλει στη τσάντα σου οδοντικό νήμα για παν ενδεχόμενο! Όμως υπάρχει ένα ακόμη μαγικό tip που θα τον ξελογιάσει: ψέκασε ελάχιστο άρωμα στο δάχτυλό σου και πίεσε ελαφρώς τα χείλη σου. Η αναπνοή σου θα μυρίζει υπέροχα!
Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά
Μη φροντίζεις μόνο το πρόσωπό σου. Έχεις αγκώνες, φτέρνες, γόνατα και χέρια τα οποία οφείλεις να περιποιηθείς με θρησκευτική ευλάβεια απλώνοντας μια γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικής κρέμας. Ειδικά για τα χέρια σου, ένα ραντεβού για γαλλικό μανικιούρ προηγείται πάντοτε ενός date!

Read More

And More