Αν δεν είναι αυτό το πιο επαναστατικό beauty λανσάρισμα, τότε τι;

Για την εμμονή μου για το instagram τα έχουμε πει πολλές φορές. Μια μέρα από εκείνες, λοιπόν, που χάζευα το instragram για 1654 ώρες έπεσα πάνω σε αυτή τη photo που είχε ανεβάσει η Charlotte Tilbury στο προφίλ της, δηλαδή εδώ (για το φρεσκάρισμα της μνήμης σου, η Charlotte είναι εκείνη η top make up artist που βάφεται πριν πέσει για ύπνο και που έκανε και το μακιγιάζ της Amal Alamuddin στον γάμο της με τον George Clooney).

Η Charlotte βγάζει δικά της καλλυντικά. Και μόλις κυκλοφόρησε την πιο δεν-έχω-λόγια-να-την-περιγράψω παλέτα! Γιατί αυτή η παλέτα ανοίγει και πέρα από τα καλλυντικά που θα βρεις μέσα έχει και μια μικρή οθόνη απ’ όπου παίζει video tutorial με την Charlotte να σου δείχνει βήμα βήμα πώς να χρησιμοποιείς τα προϊόντα για να κάνεις μακιγιάζ!

/

Πες αλήθεια! Δεν είναι ό,τι πιο πρωτότυπο έχεις δει τελευταία;

Την συγκεκριμένη παλέτα δεν την βρίσκεις στην Ελλάδα αλλά αν έχεις το budget μπορείς να την παραγγείλεις από το site της εδώ (η τιμή της είναι 200 δολάρια) και θα έδινα τα πάντα για να έφτανε στα χέρια μου, όπως έγινε στην beauty editor της Telegraph η οποία ανέβασε και βίντεο.

Ας αρκεστώ, λοιπόν, προς το παρόν στο βίντεο! Πάτησε play και δες πώς λειτουργεί η παλέτα που μιλάει!

Read More

And More