Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022: Αυτές είναι οι ωραιότερες τάσεις της σεζόν στο μακιγιάζ

Λίγες μέρες πριν έρθει ο Μάρτιος, aka ο πρώτος μήνας της άνοιξης και είμαι σίγουρη πως ανυπομονείς να ανανεώσεις το beauty look. Το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη συζητήσει με τον κομμωτή σου για την αλλαγή στο χρώμα ή το μήκος των μαλλιών και μένει να αποκτήσεις τα νέα προϊόντα μακιγιάζ που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις ωραιότερες τάσεις της σεζόν. 

Κι εγώ είμαι πάντα εδώ για να σου αποκαλύψω τις αγαπημένες μου. Εκείνες που μπορείς να αντιγράψεις τόσο το πρωί στο γραφείο όσο και τις βραδινές εμφανίσεις. Οι make up artists στα παρασκήνια των shows για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 είχαν απίστευτη έμπνευση και το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια υπέροχο. Δες στη συνέχεια τα trends που προτείνουν και αποφάσισε ποιο θα αποκτήσεις το weekend που έρχεται. 

Περίγραμμα στα χείλη: Χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι το μεγαλύτερο trend. Έρχεται κατευθείαν από τα 90’s και celebrities όπως η Jennifer Lopez και η Kylie Jenner το έχουν υιοθετήσει από τα μέσα του χειμώνα. Τώρα λοιπόν το μόνο που μένει είναι να αποκτήσεις το κατάλληλο μολύβι χειλιών και να χαρίσεις στο look σου την πιο θηλυκή πινελιά ever. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Fluffy brows: Τα φρύδια παραμένουν πλούσια και φυσικά με μία μικρή διαφορά. Τη φετινή σεζόν τα “χτενίζεις” με φορά προς τα επάνω και τα σταθεροποιείς με το διάφανο eyebrow gel. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Negative Space: Το eyeliner είναι και πάλι εδώ αλλά στην πιο ζωηρή και έντονη απόχρωση. Και όχι μόνο αφού κάνεις περίγραμμα στα βλέφαρα ακολουθώντας τη negative space τεχνική. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sophie floyd (@sophfloyd)

Στολίδια στο βλέμμα: Αν ανήκεις στην κατηγορία των τολμηρών το συγκεκριμένο, εξεζητημένο eye make up look είναι εκείνο που θα λατρέψεις. Το είδαμε στο show του οίκου Etro και είναι ένα από τα ωραιότερα της φετινής άνοιξης. Οι make up experts στόλισαν την περιοχή γύρω από τα μάτια με μικροσκοπικά κρύσταλλα χαρίζοντας μια ανέλπιστη πινελιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ETRO (@etro)

Glitter και shimmer: Είμαι σίγουρη πως σου έλειψαν πολύ οι λάμψεις. Ήρθε η στιγμή να τις χρησιμοποιήσεις στα βλέφαρα στις πιο απαλές και γλυκιές αποχρώσεις. Ροζ, γαλάζιο και πράσινο είναι μερικές μόνο από τις σκιές που πρέπει να πάρουν την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Sui (@annasui)

Κοραλλί: Η απόχρωση που κηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού απλώνεται σε χείλη και ζυγωματικά ακόμη κι αν δεν έχεις την αγαπημένη ηλιοκαμένη όψη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη deborah lippmann (@deborahlippmann)

Double Winged Eyes: Εντυπωσιακό και το αγαπημένο των celebrities στο κόκκινο χαλί. Ο διάσημος make up artist Peter Phillips το δημιούργησε στα παρασκήνια του οίκου Dior υπενθυμίζοντας πως είναι ο μόνος τρόπος να χαρίσεις μια θηλυκή, glam και ταυτόχρονα ρετρό πινελιά στο beauty look σου.  

 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Philips (@peterphilipsmakeup)

Κόκκινα χείλη: Ναι μεν αλλά με έντονο πορτοκαλί υποτόνο. Πρόκειται για την ένταση που στερήθηκες τα τελευταία δύο χρόνια και τώρα μπορείς να επαναφέρεις με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Το νέο σου κραγιόν άλλωστε εκτός από την τέλεια απόχρωση έχει και ματ υφή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAEEM KHAN LTD (@naeemkhannyc)

Glam Grunge: Σε μια νέα εκδοχή με μοβ, έντονο κραγιόν στα χείλη που συνδυάζεται με συγκλονιστικό smoky eye look που δημιουργείς με σκιές σε μαύρη και σκούρα γκρι απόχρωση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pablo Rodriguez (@pablo_rodriguez_makeup)

Diffused Lips: Που σημαίνει πως το χρώμα στα χείλη είναι διακριτικό με έμφαση στο κέντρο. Θα το πετύχεις με ένα stain ή lip balm με χρώμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yumi Mori (@yumi_mori)

Τώρα μένει να επιλέξεις το αγαπημένο σου. 

Read More

And More