Art & Film Gala: ποια διάσημη είχε τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά πού θα ήθελες να αντιγράψεις; Ψήφισε!

Το Σουκού που πέρασε έγινε το Art & Film Gala με κορυφαία ονόματα από τον χώρο της τέχνης και της μόδας να δίνουν το “παρών”. Τώρα, στον κόσμο της ομορφιάς κάθε τέτοιο red carpet event μεταφράζεται ως η τέλεια αφορμή για να κλέψεις ιδέες και για τα δικά σου beauty looks!

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις οκτώ εκείνες stars των οποίων τα μακιγιάζ και τα μαλλιά μας άρεσε περισσότερο. Δες και ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση. Ή με άλλα λόγια, εκείνο το beauty look που θα ήθελες περισσότερο να αντιγράψεις!

Gwyneth Paltrow

H Gwyneth Paltrow έχει πάντα ένα signature beauty look χωρίς υπερβολές στο μακιγιάζ και στα μαλλιά. Αυτό που την ενδιαφέρει να τονίσει κάθε φορά είναι περισσότερο η υγεία της επιδερμίδας και των μαλλιών της παρά να κάνει όποιο beauty statement. Εδώ, όμως, έβαλε λίγο περισσότερο μολύβι στα μάτια το οποίο έκανε smudged, δηλαδή υιοθέτησε αυτή την μουντζουρωμένη λογική που το κάνει λίγο πιο sexy.
Δες εδώ τι είναι το smudging και πώς να το κάνεις!

Salma Hayek

Ό,τι και να κάνει η Salma Hayek θα είναι πάντα sexy! Εδώ με σγουρά και με πολύ όγκο μαλλιά, smokey eyes, μοιραίο βλέμμα και nude κραγιόν.

Dakota Johnson

H πρωταγωνίστρια του 50 Shades of Grey ενδιαφέρεται να τονίζει περισσότερο το στιλ παρά το sexiness και την θηλυκότητα της. Εδώ έχει πιασμένα τα μαλλιά της σε κοτσίδα, τονίζει τις φράντζες της και έχει επιλέξει ένα berry κραγιόν το οποίο ταίριαξε χρωματικά με το λουλούδι- αξεσουάρ. Bonus tip: το μπεζ μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου που κάνει τα μάτια πιο ξεκούραστα. Aν είσαι ξανθιά και ανοιχτόχρωμη προτίμησε το λευκό.

Kim Kardashian

H Kim Kardashian με το χαρακτηριστικό της contouring, τις ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια και το σκούρο της κραγιόν. Ό,τι μακιγιάζ δηλαδή κάνει συνήθως με μικρές παραλλαγές κυρίως στο χρώμα που θα επιλέξει για τα χείλη της.
Δες εδώ πώς να κάνεις το μακιγιάζ της Kim Kardashian βήμα- βήμα.

Reese Witherspoon

Είχαμε ξεχάσει πόσο chic και ωραίο δείχνει αυτό το χτένισμα μέχρι που μας το θύμισε η Reese Witherspoon. Το μυστικό για να το πετύχεις είναι να κρεπάρεις και έπειτα να στρώσεις την κεντρική τούφα που θέλεις να πιάσεις. Α! Και να το σετάρεις με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια!

Chloe Sevigny

H Chloe έχει signature make up που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. Έτσι και αυτή την φορά την είδαμε με γενναίες στρώσεις μάσκαρα στα μάτια και το αγαπημένο της πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν!

Diane Kruger

H Diane Kruger με λαμπερά μαλλιά πιασμένα σε ένα lowtail, δηλαδή πολύ χαμηλή αλογοουρά και μακιγιάζ με έντονες βλεφαρίδες και χείλη που έδειχναν φρεσκοφιλημένα!

Rosie Huntington-Whiteley

Η Rosie μας αρέσει πάντα πολύ! Εδώ με μεσαίου μήκους μαλλιά με χαλαρούς κυματισμούς ενώ το μακιγιάζ της κινείται σε ήπιους τόνους: ροδαλά μάγουλα για φυσικό αναψοκοκκίνισμα και ζουμερά χείλη.
Για να πετύχεις κι εσύ ζουμερά χείλη δες εδώ μερικά από τα αγαπημένα μας lip plumpers, δηλαδή προϊόντα που μεγαλώνουν τα χείλη!

Read More

And More