Αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποίησε στο μακιγιάζ της η Amal Clooney για τις Χρυσές Σφαίρες!

Το μακιγιάζ της Amal Alamuddin- Clooney στις Χρυσές Σφαίρες ανέλαβε η Charlotte Tilbury όπως είχε κάνει και στο γάμο της (κι εδώ μπορείς να δεις τα προϊόντα που είχε χρησιμοποιήσει τότε!). Σήμερα, λίγες μέρες μετά, η top make up artist που κάνει μακιγιάζ για να πέσει για ύπνο (ναι, καλά διαβάζεις! Τσεκ εδώ) κοινοποίησε τα προϊόντα που επιστράτευσε γι’ αυτό το beauty look, κι εμείς στα μεταφέρουμε. Κράτησε, λοιπόν, σημειώσεις!

Για την επιδερμίδα: η Charlotte Tilbury χρησιμοποίησε την μάσκα από την δική της σειρά η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και λέγεται Charlotte Tilbury Goddess Skin Clay Mask, έπειτα άπλωσε την κρέμα Magic Cream σε όλο το πρόσωπο και συνέχισε με το primer Wonderglow για να δημιουργήσει μια αψεγάδιαστη βάση. Σε επόμενο βήμα χρησιμοποίησε το Charlotte Tilbury Light Wonder foundation, απόχρωση no 7 Medium με το concealer Retoucher στις αποχρώσεις no 2 Fair και no 3 Medium κάτω από τα μάτια.

Για τα φρύδια: το μολύβι φρυδιών Charlotte Tilbury Brow Lift Cara D.

Για τα μάτια: από την παλέτα Luxury Palette, απόχρωσηThe Dolce Vita χρησιμοποίησε τον πιο έντονο τόνο σε όλο το κινητό βλέφαρο και έβαλε το μολύβι ματιών Rock ‘N’ Kohl Eye Pencil, απόχρωση Barbarella Brown περιμετρικά του ματιού. Για να μαλακώσει την γραμμή τοποθέτησε την σκιά The Classic, απόχρωση Sophia από πάνω σβήνοντας το ένα προϊόν μέσα στο άλλο, κάνοντας δηλαδή blending. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με τρεις στρώσεις μάσκαρα Full Fat Lashes σε άνω και κάτω βλεφαρίδες για να ανοίξει το βλέμμα.

Για περισσότερη ένταση: Το Filmstar Bronze & Glow τοποθετήθηκε για να δώσει φως στα κόκαλα, στη μύτη και το πηγούνι.
Για τα μάγουλα: Τοποθετήθηκαν δύο διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα, το Cheek to Chic στην απόχρωση Love Glow και στην απόχρωση First Love.
Για τα χείλη: Εδώ έγινε μίξη τριών προϊόντων. Του Lip Cheat Liner στην απόχρωση Savage Rose για το περίγραμμα αλλά και όλη την επιφάνεια των χειλιών, μαζί με το κραγιόν K.I.S.S.I.N.G. Lipstick, απόχρωση Night Crimson και το Matte Revolution Lipstick απόχρωση Red Carpet Red (θα είναι διαθέσιμο το ερχόμενο Φθινόπωρο).

Με δεδομένο ότι το μακιγιάζ έκανε η Charlotte Tilbury η οποία έχει δική της σειρά προϊόντων μακιγιάζ, εννοείται δεν θα χρησιμοποιούσε κάποιο άλλο brand πέραν του δικού της. Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το αποτέλεσμα; Πάντως, αν θες να κάνεις περισσότερο focus στα προϊόντα μπορείς να τα βρεις εδώ.

Read More

And More