Αυτά τα ρουζ θα δώσουν στα μάγουλά σου το πιο φυσικό και sexy αναψοκοκκίνισμα

Αν έπρεπε να επιλέξουμε εκείνο το ένα προϊόν που θα δώσει (και δίνει) ζωή στο πρόσωπό μας, αυτό θα ήταν το ρουζ. Και υπάρχει λόγος για αυτό! Σκέψου το: όταν τρέχουμε τα μάγουλά μας κοκκινίζουν. Όταν επιστρέφουμε από μια βόλτα στην εξοχή τα μάγουλά μας και πάλι είναι κόκκινα. Και όταν παίρνουμε ένα κομπλιμέντο από κάποιον που μας αρέσουν συμβαίνει και πάλι το ίδιο. 

Τα μάγουλά μας, λοιπόν, αποκαλύπτουν ότι αντιδράμε, ότι είμαστε ζωντανοί γι’αυτό και είναι τόσο σημαντικό όπλο ομορφιάς. Εκτός αυτού, αν επιλέξεις και ένα κρεμώδες προϊόν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με πολλούς τρόπους: στο κινητό βλέφαρο σαν σκιά ή στα χείλη σαν κραγιόν

Επίσης, το πού θα το φορέσεις είναι καθαρά δική σου επιλογή: υπάρχει μια σχολή που λέει ότι το ρουζ φοριέται στο ψηλότερο σημείο στα μάγουλά μας για να δώσει ανοδικότητα ενώ ο πιο φρέσκος τρόπος είναι να το βάζουμε ακριβώς πάνω στα μάγουλα (στο σημείο, δηλαδή, που θα αναψοκοκκινίζαμε φυσικά) αλλά και πάνω στη μύτη. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα ρουζ εκείνα που θα δημιουργήσουν το πιο φρέσκο εφέ. 

Το καλύτερο ρουζ για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες: Miracle Sheer Gel Blush, Dreamy Rose, Max Factor, €12.40. Το ροζ χρώμα είναι ιδανικό για τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Μπορεί με μια πρώτη ανάγνωση το συγκεκριμένο να σου μοιάζει αρκετά σκούρα αλλά στην πραγματικότητα είναι ημιδιάφανο και αποτυπώνεται λιγότερο έντονο. 

Το καλύτερο ρουζ για πιο σκούρες επιδερμίδες: Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick Blush, No21. Αυτό το προϊόν λιώνει και γίνεται ένα με την επιδερμίδα αφήνοντας ένα ημιδιάφανο αποτέλεσμα. Είναι τέλειο για εφαρμογή on the go, ακόμη και χωρίς καθρέφτη! Αρκεί να το απλώσεις στα σημεία που θέλεις και να σβήσεις έπειτα ανοδικά με τα δάχτυλά σου. 

Το καλύτερο ρουζ για ξηρή επιδερμίδα: Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm. Ειδικά αν έχεις ξηρή επιδερμίδα προτίμησε ένα ρουζ σε κρεμώδη μορφή. Γιατί, όμως, το συγκεκριμένο; Γιατί περιέχει σκουαλένιο που είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. 

Καλύτερο ρουζ για μεγάλη διάρκεια: Benefit Benetint, €35.95. Πρόκειται για ένα cult προϊόν μακιγιάζ που θα αγαπήσεις! Γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου και μένει σταθερό όλη μέρα! Bonus: η συσκευασία του που παραπέμπει σε… βερνίκι!

Καλύτερο ρουζ για τις αναποφάσιστες: Tom Ford Sheer Cheek Duo, €66.40. Οι δύο πιο διάσημες αποχρώσεις σε ρουζ είναι το peachy και το ροζ. Αν δεν ξέρεις ποια από τις δύο να διαλέξεις αυτό εδώ το ρουζ είναι ιδανικό. Plus: γράφει ακόμη πιο τέλεια σε μαυρισμένες επιδερμίδες πράγμα που μας κάνει να ανυπομονούμε διπλά για τους μήνες που έρχονται.

 

 

Read More

And More