Αυτή είναι η συνήθεια στο make up που πρέπει να υιοθετήσεις τη νέα χρονιά

Το πιθανότερο είναι να έχεις αρκετά νεσεσέρ και κουτιά που αποθηκεύεις τα προϊόντα μακιγιάζ. Συνήθως, κάθε που αλλάζει η εποχή ή στις αρχές κάθε χρονιάς κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και συνειδητοποιείς πως κάποια δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου, κάποια ελάχιστα και υπάρχουν κι εκείνα που έχουν λήξει. 

Οι ειδικοί επιμένουν πως κάθε γυναίκα γνωρίζει τα προϊόντα που χρειάζεται πραγματικά και είναι στ’ αλήθεια ελάχιστα. Επίσης έχουν μια τέλεια πρόταση. Πρέπει επιτέλους να καταλάβεις πως τα περισσότερα είναι multi task που σημαίνει πως το κραγιόν μπορείς να το απλώσεις στα ζυγωματικά αντί για blush, με το μολύβι ματιών σχηματίζεις το περίγραμμα στα χείλη και το αντίστροφο ενώ το blush μπορεί να εφαρμοσθεί και ως σκιά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff)

Τώρα λοιπόν το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις αυτόν τον πανέξυπνο και πολύ οικονομικό κανόνα. Άλλωστε μην ξεχνάς πως το μονοχρωματικό look παραμένει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που σημαίνει πως ένα blush ή ένα κραγιόν σε ουδέτερη ή παστέλ απόχρωση αρκεί για να αποκτήσεις το τέλειο make up look. 

Read More

And More