Αυτό το προϊόν είναι η απόδειξη ότι το ματ μακιγιάζ είναι ξεπερασμένο!

Σήμερα το πρωί έλαβα ένα μήνυμα που έλεγε: έχω λιπαρή επιδερμίδα και ψάχνω να βρω το απόλυτο ματ makeup. Η απάντησή μου ήταν κάτι τύπου: ξεπέρασε το γεγονός ότι έχεις λιπαρή επιδερμίδα γιατί και το ίδιο το ματ είναι ξεπερασμένο!

Έπειτα από λίγο ήρθα στο γραφείο και ανάμεσα στα new entries έφτασε και ένα υπεραγαπημένο cult προϊόν, από αυτά που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή σου! Μόνο που αυτό το προϊόν μας ξανασυστήνεται!

Laura Mercier, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! Γιατί η Translucent Loose Setting Powder, η θρυλική πούδρα σε μορφή σκόνης για απόλυτο ματ φινίρισμα, μόλις κυκλοφόρησε και στην super shiny εκδοχή της! Η Translucent Loose Setting Powder – Glow έχει μέσα της κόκκους λάμψης που δίνουν στο πρόσωπό σου ένα αποτέλεσμα υγείας, όμοιο με αυτό που βλέπεις στα αγαπημένα σου κορίτσια στο instagram (βλ. Lolita Says So).

Πάρε το προϊόν με ένα φαρδύ πινέλο, φύσηξε για να φύγει η περιττή ποσότητα και κάνε ένα πέρασμα σε όλο το πρόσωπό σου! Looove it!

Last chance info: η κλασική Translucent Loose Setting Powder γιατί τα trends έρχονται και παρέρχονται αλλά κάποια προϊόντα παραμένουν κλασικά (και θρυλικά!).

 

Read More

And More