Αυτός ο άντρας χρησιμοποίησε σκιά στα γένια του και το αποτέλεσμα είναι τέ-λει-ο!

Υπάρχει μια κατηγορία αγοριών σε super αραιά γένια. Και αν το αγόρι σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία συνέχισε να διαβάζεις. Ή μάλλον: συνέχισε να διαβάζεις έτσι κι αλλιώς έχεις δεν έχεις αγόρι γιατί μπορεί και να σου χρειαστεί αυτή η γνώση κάποια στιγμή.

Ο άντρας που βλέπεις παραπάνω πόσταρε στο Reddit μια before- after φωτογραφία του όταν το κορίτσι του αποφάσισε να του βάλει σκιά στα γένια προκειμένου να τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά.

Και σε πιο χορταστικές λήψεις, το πριν…

… Και το μετά!

Η φίλη του, η οποία είναι στο Reddit με το όνομα ashmush χρησιμοποίησε ένα μόνο προϊόν στα γένια του και συγκεκριμένα την πιο σκούρα από την παλέτα e.l.f. studio eyeshadow palette Mad for Matte την οποία χρησιμοποίησε τοπικά για να καλύψει τα κενά.

Από κάτω, τα σχόλια πήραν φωτιά, οι περισσότεροι-ες ήταν ενθουσιασμένοι-ες και μάλιστα κάποιος έδωσε και αυτό το πολύτιμο info για όλα τα αγόρια με αραιά γένια εκεί έξω. Υπάρχει μια εταιρία, η Kemmen η οποία πουλάει ειδικές σκιές και προϊόντα για να φαίνονται πιο πλούσια τα γένια των αγοριών!

Πώς σου φαίνεται το concept; Θα ξενέρωνες αν ήξερες ότι το αγόρι σου φοράει σκιά για να φαίνονται πιο πυκνά τα γένια του; Κι επίσης: τι θα έλεγες αν ξέβαφε το πρόσωπό του πριν πέσετε για ύπνο; Από την άλλη, όμως, αυτό δεν κάνουμε καθημερινά κι εμείς; Μπες για λίγο στη θέση τους!

Read More

And More