Δες τα αγαπημένα σου κραγιόν στην εμβληματική παλέτα του Keith Haring

Τα κραγιόν Viva Glam της MAC είναι iconic κραγιόν που αγαπούν πολύ οι celebritiy make up artist και υπάρχουν στο νεσεσέρ κάθε beauty addict. Πέρα όμως από την εκπληκτική και τεράστια χρωματική παλέτα τους από ο 1994,το συγκεκριμένο προϊόν έχει συγκεντρώσει πάνω από $500,000,000 παγκοσμίως. Η M·A·C γιορτάζει τα 27 χρόνια προσφοράς του 100% της αξίας των κραγιόν με τρεις ειδικές εκδόσεις του εμβληματικού κραγιόν, φέροντας τη χαρακτηριστική χρωματική παλέτα του Keith Haring.  

Οι καλλιτεχνικοί παραλληλισμοί μεταξύ του KeithHaring και της M·A·Cείναι εμφανείς: Η αμίμητη streetpopart του Haring διείσδυσε στο επίκεντρο της καλλιτεχνικής υποκουλτούρας της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 1980, ακριβώς όταν η M·A·C ξεκίνησε ως η απόλυτη μάρκα μακιγιάζ, καταρρίπτοντας τους κανόνες. Είναι το κοινό μας όραμα για ίσα δικαιώματα και ένα υγιές μέλλον για όλους, που αποτελεί το πιο ηχηρό μήνυμα της συνεργασίαςM·A·C VIVA GLAM x Keith Haring.

Η φετινή συλλογή αποτελείται από τρία special-edition κραγιόν εμπνευσμένα από την εμβληματική χρωματική παλέτα του Keith Haring με Matte και Frost φινιρίσματα. Κάθε pop  έργο  τέχνης εκφράζεται μέσα από μια συμβολική street style απεικόνιση του καλλιτέχνη.

Το100% της τιμής πώλησης του κραγιόν που πωλείται στην Ελλάδα δωρίζεται σε τοπικούς οργανισμούς που αγωνίζονται για ίσα δικαιώματα για όλους. Όταν αγοράζεις οποιοδήποτε κραγιόν, το 100% της τιμής πώλησης πηγαίνει σε τοπικούς οργανισμούς που υποστηρίζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια, της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας και των ανθρώπων που ζουν με ή επηρεάζονται από τον ιό HIV/AIDS.

 

 

 

 

 

 

 

κάθε προϊόν που πωλείται τα τελευταία 

Read More

And More