Δες τα ωραιότερα κραγιόν του Φθινοπώρου τώρα που τα χείλη αποκτούν και πάλι χρώμα

Τα χείλη, όσο αφορά στο make up, έμειναν στην άκρη τα τελευταία, δύο περίπου χρόνια. Λόγω της πανδημίας και της μάσκας προστασίας που έγινε το μόνιμο αξεσουάρ σου, στερήθηκες κραγιόν, λιπ γκλος και μολύβια χειλιών . Το μόνο προϊόν που δεν έλειπε ποτέ ήταν το lip balm αφού τα χείλη έπρεπε να είναι πλούσια ενυδατωμένα και απαλά. 

Και τώρα, που επιτέλους βγήκες έξω και το full make up look είναι και πάλι γεγονός, φοράς τα πιο έντονα, λαμπερά και εμβληματικά χρώματα κραγιόν ever. Οι εμπνεύσεις είναι πολλές. Από τα fashion shows και τις τάσεις της σεζόν μέχρι τις επίσημες εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί το οποίο επιτέλους στρώθηκε. Οι αγαπημένες stars, influencers και it girls καθώς και οι προσωπικοί τους make up artists επέλεξαν τα πιο εντυπωσιακά lip looks κι εσύ μπορείς να τα αντιγράψεις asap. Κι αν αναρωτιέσαι ποιες είναι οι αποχρώσεις που θα δεις πολύ τους επόμενους μήνες τις έχω συγκεντρώσει όλες. Κράτα σημειώσεις λοιπόν. 

Classic Red: Δεν θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα μιας και είναι εκείνο που σου έλειψε περισσότερο απ’ όλα. Παραμένει μεγάλη τάση και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί κιόλας αφήνοντας το υπόλοιπο πρόσωπο nude μεν αλλά λαμπερό. Μην ξεχάσεις τη μάσκαρα και το ροζ απαλό χρώμα στα ζυγωματικά. 

 

@patrickta

Armani Beauty Lip Magnet, Hollywood

Vampy: Είναι η μεγάλη έκπληξη της σεζόν. Πολύ σκούρα κόκκινη απόχρωση που χαρίζει μια δραματική πινελιά στο μακιγιάζ. Καλό είναι να κάνεις περίγραμμα με μολύβι στον ίδιο ακριβώς τόνο και να το συνδυάσεις με ένα τέλειο cat eye look. Προσοχή, είναι κατάλληλο για βραδινές εμφανίσεις.  

@patrickta

Korres Morello Lipstick, Burgundy Red

Nude: Η μεγάλη σου αδυναμία παραμένει σταθερή αξία. Πρόκειται για την τάση που αγαπούν πολύ τόσο οι celebrity make up artists όσο και οι stars. Ματ ή λαμπερό δεν έχει σημασία, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει. Το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλάζοντας ανά περίσταση το μακιγιάζ στα μάτια. 

@hungvanngo

Shiseido Modernmatte Powder Lipstick, Disrobed

 

Pink: Η Jennifer Lopez απαρνήθηκε για λίγο την εμβληματική nude απόχρωση στα χείλη για χάρη μις απίθανης ροζ και super λαμπερής. Η λεπτομέρεια όμως που πρέπει να προσέξεις είναι το περίγραμμα στα χείλη της. Η προσωπική της make up artist Mary Phillips χρησιμοποίησε ένα διακριτικό καφέ χρώμα και το αποτέλεσμα είναι απίθανο. 

@maryphillips

L’ Oreal Paris Color Riche Nude Intense Lipstick 179

Brick Red: Μια κόκκινη υποψία στο βαθύ καφέ χρώμα, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και συνδυάζεται με “καθαρό” βλέμμα που έχεις τονίσει με μάσκαρα μόνο. Απλώνεις την ίδια απόχρωση στα ζυγωματικά. 

@ninapark

 

 

NYX Shout Loud Satin Lipstick, Opinionated

Orange: Στα παρασκήνια του οίκου Prabal Gurung, ο make up artist Romero Jennings άπλωσε στα χείλη την πιο ανατρεπτική, πορτοκαλί απόχρωση και μάλιστα με ματ υφή. Την έχεις συνδυάσει με το καλοκαίρι και την ηλιοκαμένη επιδερμίδα αλλά το φετινό φθινόπωρο όλα επιτρέπονται. 

@prabalgurung

Max Factor Colour Elixir Lipstick, Intensely Coral

Brown: Η  Elizabeth Olsen στα Emmys έκανε μία από τις ωραιότερες και πιο κομψές εμφανίσεις. Υπεύθυνη για το make up look ήταν η Pati Dubroff η οποία επέλεξε μια διακριτική καφέ απόχρωση στα χείλη, ιδανική για εσένα που αγαπάς την απαλή λάμψη και τους γήινους τόνους αποφεύγοντας τις υπερβολές. Η Dubroff ακολούθησε την ίδια φιλοσοφία και στο eye make up look χρησιμοποιώντας το ίδιο χρώμα σε διαφορετικές εκδοχές. 

@patidubroff

H make up artist 

Read More

And More