Δες τη Rihanna με την πιο εκκεντρική απόχρωση eyeliner

Η Rihanna είναι ιδιαίτερα τολμηρή όσο αφορά στο μακιγιάζ της και όχι μόνο. Εμείς όμως θα σταθούμε σε αυτό σήμερα και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο eye make up look που υιοθέτησε. Πρόκειται για ένα από τα πιο εξεζητημένα και στ’ αλήθεια υπέροχο. Κατάλληλο μόνο για όσες αγαπούν τις υπερβολές και τις extravagant πινελιές αλλά και για τις γιορτές επίσης όπου όλα επιτρέπονται. 

Γνωρίζεις ήδη τη μεγάλη αδυναμία της star στο make up αλλά και το ταλέντο της αφού τα περισσότερα looks τα δημιουργεί μόνη και μάλιστα μπροστά στην κάμερα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως είναι από τις πρώτες που λάνσαραν δική τους σειρά και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Και τώρα, η Rihanna με photos στα stories φαίνεται να κάνει περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο με ένα κόκκινο eyeliner που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με το χρώμα των ματιών της. 

Έχει τονίσει επίσης την εσωτερική γωνία του ματιού καθώς και την εξωτερική του κινητού βλεφάρου. Από εμένα είναι ναι και σου προτείνω να την αντιγράψεις asap σε μια από τις επόμενες βραδινές σου εξόδους. 

Read More

And More