Έφτασε το νέο μακιγιάζ YSL! Τι μας άρεσε, που να επενδύσεις!

Πότε πήγες τελευταία σε κατάστημα καλλυντικών; Αν ήταν πρόσφατα, σίγουρα θα εντόπισες μια αυξημένη κινητικότητα στα stands με κούτες που μεταφέρονται και τοποθετούνται στα ράφια. Surprise, surpise! Τα πρώτα ανοιξιάτικα καλλυντικά και αρώματα “προσγειώνονται” τώρα στα ράφια.

Στη λίστα με τα τεσταρισμένα και beloved προϊόντα είναι η νέα ανοιξιάτικη σειρά μακιγιάζ YSL με τίτλο Bohemian Chic σε υπέροχες παλ και φλούο αποχρώσεις όπως ροζ, φυστικί, φούξια και πορτοκαλί.

Η ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει μια limited edition πούδρα λάμψης, την Palette Pink Celebration (είναι τέλεια όταν φοριέται ψηλά στα ζυγωματικά και στο κόκαλο του φρυδιού), τα κραγιόν Rouge Pur Couture (δοκίμασε το no 23 Corail Poetique. Το πορτοκαλί είναι hot!), μάσκαρα σε ανατρεπτική απόχρωση.

Ωστόσο, ακολουθώντας το beauty ένστικτό μου τα δύο best sellers είναι τα ρουζ σε κρεμώδη υφή Creme de Blush και το πολυαναμενόμενο (το περιμέναμε από το προηγούμενο Φθινόπωρο αλλά δυστυχώς τελευταία στιγμή δεν ήρθαν στην Ελλάδα) Manucure Couture. Τσέκαρε το no 5 Favorite Chic σε μπλε και greige και κάνε ένα ανατρεπτικό γαλλικό με αυτά τα δύο χρώματα.

Αυτό είναι το visual που συνοδεύει το ανοιξιάτικο μακιγιάζ του Yves Saint Laurent. Αμφιβάλλω αν θα μεταμορφωθώ σε μοιραία ξανθιά όταν δοκιμάσω τα καλλυντικά, ωστόσο σίγουρα το look μου θα είναι πιο αναβαθμισμένο!

Read More

And More