Ελαφριά βάση στο πρόσωπο: Tips για τον βασικό κανόνα του Καλοκαιριού

Έχεις αποκτήσει επιτέλους την ηλιοκαμένη όψη που τόσο πολύ αγαπάς. Highlighter και bronzer είναι τα δύο προϊόντα που υπάρχουν μόνιμα στο νεσεσέρ σου τόσο στις διακοπές όσο και στην πόλη αφού είναι εκείνα που αναβαθμίζουν το μαύρισμα και χαρίζουν μια απίθανη φυσική λάμψη στο πρόσωπο. 

Οι experts όμως θέλουν να σου υπενθυμίσουν τους βασικούς κανόνες όσο αφορά στη βάση που σημαίνει όλα όσα πρέπει να κάνεις ώστε το δέρμα σου να δείχνει άψογο χωρίς όμως υπερβολές. 

Κανόνας πρώτος και απαράβατος: Οι βαριές φόρμουλες φον ντε τεν παραμένουν στην άκρη μέχρι το φθινόπωρο. Δεν ταιριάζουν στο κλίμα του καλοκαιριού και το μόνο που θα πετύχεις είναι να δημιουργήσεις ένα “σκληρό” και βαρύ φινίρισμα. Μην ξεχνάς άλλωστε πως η μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού είναι το glazed donut skin look που μας σύστησε η Hailey Bieber και στη συνέχεια υιοθέτησαν όλα τα it girls και celebrities. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Ανάλαφρη Βάση 

  • Αφού λοιπόν αφήσεις κρυμμένο το αγαπημένο σου και super καλυπτικό φον ντε τεν θα πρέπει να το αντικαταστήσεις με μια ελαφριά φόρμουλα που γίνεται ένα με το δέρμα και χαρίζει μια τέλεια μεν αλλά απόλυτα φυσική όψη. Σε ρευστή μορφή και στον ίδιο ακριβώς τόνο με το δέρμα σου το απλώνεις με τα δάχτυλα, με το πινέλο ή με το beauty blender ανάλογα με την κάλυψη που θέλεις. 
  • Καλό είναι να έχει δείκτη προστασίας ειδικά αν το χρησιμοποιείς από το πρωί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα αποφύγεις την αντηλιακή σου κρέμα. 
  • Η αντηλιακή με χρώμα και συστατικά που χαρίζουν έξτρα ενυδάτωση είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα. 
  • Για να παραμείνει η βάση στη θέση της καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας πρέπει η επιδερμίδα σου να είναι σωστά ενυδατωμένη. Ξεκινάς με έναν ορό που περιέχει βιταμίνη C, συνεχίζεις με την επίσης ελαφριά ενυδατική κρέμα, την αντηλιακή και τέλος με το φον ντε τεν. 
  • Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις ένα tint σε μορφή ορού και με δείκτη προστασίας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το μικρό μυστικό της Bieber ειδικά στα ταξίδια και τις διακοπές. 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Tips & Tricks

  • Για ακόμη πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα αναμειγνύεις την ενυδατική σου κρέμα με ελάχιστη ποσότητα φον ντε τεν και το εφαρμόζεις με το ειδικό πινέλο. 
  • Για να ελέγχεις την ποσότητα πιο αποτελεσματικά βάζεις το προϊόν στο πάνω μέρος της παλάμης σου και το απλώνεις με τα δάχτυλα. 
  • Το primer είναι ένα προϊόν που επίσης θα σε βοηθήσει πολύ αφού εκτός από διάρκεια προσφέρει ενυδάτωση και διακριτική λάμψη. Θα πρέπει λοιπόν να πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου αμέσως τώρα. 
  • Το ίδιο ισχύει και για το setting spray που είναι ιδανικό αν αγαπάς το συγκεκριμένο ανάλαφρο look. Επειδή οι φόρμουλες έχουν ελαφριά υφή είναι ότι καλύτερο να ψεκάσεις όλο το πρόσωπο αμέσως μετά την εφαρμογή τους ώστε να παραμείνεις ήσυχη μέχρι να κάνεις ντεμακιγιάζ. 

Read More

And More