Εσύ ξέρεις ποια είναι τα 7 βασικά βήματα του μακιγιάζ; Δες το βίντεο!

Μπορεί το μακιγιάζ να είναι κάτι που κάνουμε όλες στην καθημερινότητά μας, αλλά να που δεν το κάνουμε σωστά. Καθημερινά φτάνουν στα αυτιά μας διάφορα tips που προσπαθούμε να εφαρμόσουμε στην πράξη, αλλά αλήθεια, είσαι σίγουρη ότι το κάνεις σωστά;

Κάπως έτσι προέκυψε και αυτό το θέμα! Όλες νομίζουμε ότι ξέρουμε! Όμως, ποιος μας έχει δείξει τα βασικά βήματα του μακιγιάζ για να δείχνουμε φρέσκες, όμορφες και λαμπερές χωρίς υπερβολές; Γι’ αυτό, λοιπόν, επιστρατεύσαμε την Χαρά Παπανικολάου, top make up artist το βιογραφικό της οποίας μετρά συνεργασίες με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, για να μας τα δείξει βήμα προς βήμα!

Πριν πατήσεις play!
Σημείωση no 1: Αυτό το βίντεο είναι ο απόλυτος οδηγός basic make up ειδικά αν αρχίζεις τώρα να βάφεσαι!
Σημείωση no 2: Ακόμη και αν βάφεσαι χροοοονια μετά από αυτό το βίντεο θα ανακαλύψεις ότι κάνεις κάποια λάθη!
Σημείωση no 3: Η Χαρά έκανε το μακιγιάζ πάνω μου. Και ήταν η μέρα που εισέπραξα τα πιο κολακευτικά σχόλια. Κανείς δεν μου είπε τι ωραίο μακιγιάζ που έχεις. Όλοι με ρώτησαν τι είχα κάνει και έδειχνα τόσο ξεκούραση. Και αυτό είναι το μυστικό για το σωστό μακιγιάζ! Να μην προσέχει κανείς ότι φοράς make up αλλά να κάνουν όλοι focus σε αυτό το απροσδιόριστο κάτι που σε κάνει να λάμπεις. Κράτησέ το!

Read More

And More