Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη: Αυτή είναι η vintage τάση που προτείνουν οι make up artists

Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη συνεχίζεται και καθημερινά κάνει την εμφάνιση της μία τουλάχιστον τάση. Οι make up artists δείχνουν να πλημυρίζουν από έμπνευση και το σίγουρο είναι πως  το επόμενο φθινόπωρο θα είναι γεμάτο χρώμα και ένταση. Εκείνο που χαρακτηρίζει όμως τη διάθεση τους είναι το παρελθόν και οι beauty συνήθειες των γυναικών δεκαετίες πριν. Κι αν πρέπει να το κάνω πιο συγκεκριμένο θα αναφερθώ στο trend που θέλει να χαρίζεις ένταση στα χείλη με κραγιόν και όχι με το κλασικό και παραδοσιακό blush. 

Πρόκειται για ένα τρικ που έρχεται από τα 50’s, τότε που δεν υπήρχε πληθώρα προϊόντων στο νεσεσέρ της καθημερινής γυναίκας. Πιθανότατα δεν υπήρχε καν νεσεσέρ. Το κραγιόν όμως ήταν εκείνο που τους χάριζε ένταση τόσο στα χείλη όσο και τα ζυγωματικά. Εξαφάνιζε τη χλωμή όψη και κατάφερναν μέσα σε ένα λεπτό και με απλές κινήσεις να αποκτήσουν glam πινελιά που πλέον θεωρείται εμβληματική.

Splash/Ideal Images

Και τώρα έρχονται οι make up artists στα παρασκήνια των fashion shows να ακολουθήσουν τον κανόνα. Σε φυσικούς τόνους αλλά αλλά και πιο έντονους χαρίζουν ένα ανεπιτήδευτο φινίρισμα που θα δεις παντού άμεσα. 

 

Read More

And More