Φον ντε τεν: Αυτός είναι ο τρόπος να δείχνει ένα με το δέρμα σου

Το φον ντε τεν είναι και πάλι στο προσκήνιο αφού επέστρεψες και πάλι στους καθημερινούς ρυθμούς. Έμεινε για αρκετούς μήνες στην άκρη και ίσως έχεις ξεχάσει κάποιους βασικούς κανόνες εφαρμογής αλλά και όλα όσα πρέπει να κάνεις ώστε να αποφύγεις το cakey εφέ. Θα πρέπει να δείχνει σαν δεύτερο δέρμα που σημαίνει πως ναι μεν καλύπτει ατέλειες και τυχόν ερεθισμούς αλλά ταυτόχρονα είναι αόρατο. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη fionastiles (@fionastiles)

Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχει ένας μοντέρνος τρόπος να απλώνεις το φον ντε τεν ώστε να αποκτήσεις το τέλειο φινίρισμα. Αρχικά πρέπει να επιλέξεις μια ανάλαφρη φόρμουλα κατάλληλη για μεσαία κάλυψη. Το μυστικό κρύβεται στο εργαλείο που θα χρησιμοποιήσεις και αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποφύγεις το αγαπημένο σου σφουγγαράκι και τα δάχτυλα. Θα επιλέξεις ένα στρογγυλό πινέλο που βοηθά ώστε να απλωθεί σωστά το προϊόν ακόμη και στα δύσκολα σημεία όπως είναι το πλάι της μύτης αλλά και οι γωνίες του προσώπου. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη fionastiles (@fionastiles)

Στη συνέχεια με ένα μεγάλο πινέλο εφαρμόζεις μικρή ποσότητα loose powder που θα φιξάρει το φον ντε τεν και θα το κρατήσει στη θέση του για ώρες.

Read More

And More