Φον ντε τεν: Δες τις νέες πρωτοποριακές και multi tasking φόρμουλες

H επιλογή του σωστού φον ντε τεν δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα πρέπει να ταιριάζει στον τύπο του δέρματος, να προσφέρει την κάλυψη που επιθυμείς, να έχει τον τέλειο τόνο και ιδανικά να χαρίζει ενυδάτωση αλλά και να λειτουργεί ενάντια στις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. 

Κι επειδή τα beauty brands γνωρίζουν όλες τις επιθυμίες σου, φροντίζουν να δημιουργούν πρωτοποριακές φόρμουλες με πολλαπλές δράσεις και οφέλη. Και όσο αφορά στα φον ντε τεν έχουν κάνει θαύματα τα τελευταία χρόνια. Τα περισσότερα περιέχουν στη σύνθεση τους πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες ώστε να προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία και φυσική λάμψη στο δέρμα. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνα που ρυθμίζουν την λιπαρότητα και είναι κατάλληλα για επιδερμίδες με ακμή. Καλύπτουν μικρές ή και μεγαλύτερες ατέλειες ενώ προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία. 

Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το κατάλληλο πριν έρθει ο χειμώνας και οι γιορτές.  

Chanel Ultra Le Teint: Μια ανάλαφρη σύνθεση που προσφέρει βελούδινο φινίρισμα. Χάρη στο “Perfect Skin complex” είναι ανθεκτικό στο νερό και την υγρασία ενώ η φυσική γλυκερίνη που περιέχει αφήνει μια έντονη αίσθηση άνεσης και ενυδάτωσης από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

 

YSL Touche Eclat Le Teint: Ένα ρευστό και απαλό φον ντε τεν εμπλουτισμένο με άνθος Καλέντουλας από τους Κήπους της κοινότητας Ourika της YSL Beauty στο Μαρόκο αλλά και το κατοχυρωμένο Σύμπλεγμα Glowing Hydration Complex™ από φυσική Μολόχα και Γλυκερίνη που χαρίζουν στην επιδερμίδα 24 ώρες ενυδάτωσης, φυσική λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.  

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting: Η σύνθεση του στηρίζεται στην  Innovative Light-Adjusting Technology η οποία βοηθά στην λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων ενώ χαρίζει ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος. Παράλληλα μειώνει τα σημάδια κούρασης κρατώντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη για ώρες. Ο συνδυασμός φωτεινών μικροκρυστάλλων με τις διάφανες πέρλες και τα προηγμένα οπτικά φίλτρα εξισορροπούν και διαχέουν το φως ενώ το εκχύλισμα μανταρινιού που αφήνει ένα φωτεινό εφέ. Τέλος το SPF 30 είναι εκείνο που προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

 

Korres Corrective Foundation Activates Charcoal SPF 15: Διορθωτικό φον ντε τεν υψηλής κάλυψης και διάρκειας που καλύπτει τέλεια σημάδια, ατέλειες και δίνει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο για αψεγάδιαστη, ματ μεταξένια επιδερμίδα, χωρίς το εφέ μάσκας. Η καινοτόμα υφή, βασισμένη στην τεχνολογία mousse-to-powder, καλύπτει με ένα μόνο πέρασμα και απλώνεται εύκολα, λειαίνοντας την όψη του δέρματος και δημιουργώντας μία τέλεια βάση. Εμπλουτισμένο με σαλικυλικό οξύ και ένα σύμπλεγμα ρύθμισης της λιπαρότητας από ενεργό άνθρακα και εκχύλισμα ροδιού, μειώνει άμεσα την εμφάνιση ατελειών και πόρων -δράση που συνεχίζεται και μακροπρόθεσμα-, ενώ παράλληλα δρα κατά της γυαλάδας.

L’ Oreal Paris Infaillible 24H Freshwear: Η νέα καινοτόμα σύνθεση προσφέρει κάλυψη μακράς διάρκειας και ελαστικότητα. Χαρίζει ελαφριά αίσθηση, υγιή όψη και πλούσια ενυδάτωση. 

Erre Due Neverending Foundation 16HRS: Με ανάλαφρη υφή που εφαρμόζεται εύκολα, χαρίζει απαλή κάλυψη και φυσικό φινίρισμα που διαρκεί έως και 16 ώρες. Προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στον δείκτη προστασίας SPF 15 και δεν περιέχει parabens. 

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation: Υγρό φον ντε τεν που προσφέρει πλήρη κάλυψη, με ενσωματωμένο primer και concealer. Χάρη στην τεχνολογία Flexi-hold για Life-Proof, Touch-Proof, Shine-Proof, Matte αποτέλεσμα όλη την ημέρα. Είναι oil free που σημαίνει πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμη κι αν έχεις λιπαρό δέρμα ενώ περιέχει SPF 20.

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το αγαπημένο σου beauty κατάστημα. 

 

Read More

And More