Φον ντε τεν και πούδρα: Το δίδυμο που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τέλεια όψη

Το φθινόπωρο, τυπικά τουλάχιστον είναι εδώ. Κι εσύ πρέπει αργά και σταθερά να κάνεις μερικές αλλαγές στο νεσεσέρ σου ειδικά όσον αφορά στα προϊόντα μακιγιάζ. Η βάση πλέον είναι απαραίτητη που σημαίνει ότι φον ντε τεν και πούδρα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Πρόκειται για τα δύο προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις  άψογο φινίρισμα αλλά και να παραμείνουν τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ στη θέση τους για ώρες. 

Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις το νέο φον ντε τεν αλλά και πούδρα που θα σε συντροφεύσουν τους υπόλοιπους μήνες, δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου. 

Φον ντε τεν 

Chanel Les Beiges Fond de Teint, Healthy Glow Foundation Hydration and Longwear: Μια ανάλαφρη φόρμουλα που βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας χαρίζοντας λεία όψη. Οι ατέλειες μειώνονται και το αποτέλεσμα είναι άψογο και όχι cakey.

Dior Dior Forever Natural Nude: Μια σύνθεση, εμπλουτισμένη με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης που περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα χάρη στα εκχυλίσματα λουλουδιών. Φρέσκια και ανάλαφρη, η υφή του επιτυγχάνει ένα φυσικό και φωτεινό αποτέλεσμα.

Max Factor Lasting Performance Foundation: Προϊόν με σύνθεση που βασίζεται σε εξειδικευμένη τεχνολογία Touch – Proof που εγγυάται 8 ώρες διάρκειας και τέλειας κάλυψης.

Πούδρα

Erre Due Compact Powder Oil Free: Iδανική για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Με λεπτή και βελούδινη υφή χαρίζει ματ αλλά φωτεινό αποτέλεσμα. Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, μειώνει τις γυαλάδες και κάνει τους πόρους λιγότερο ορατούς. 

Bobbi Brown Sheer Finish Pressed Powder: Μειώνει τη λιπαρότητα χαρίζοντας φυσικό και ματ φινίρισμα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και το προϊόν που θα λατρέψεις αν θέλεις ανάλαφρη αίσθηση. 

Sephora Collection 8HR Mattifying Pressed Powder:  Εμπλουτισμένη με το σύμπλεγμα «Perfect-Mat» που χαρίζει τέλειο, διάφανο ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και ορατά λεία επιδερμίδα που διαρκεί έως και 8 ώρες.

 

Photo by Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Read More

And More