Φον ντε τεν με SPF: Tips για σωστή εφαρμογή και έξι προϊόντα για να επιλέξεις

Το φον ντε τεν βρίσκεται και πάλι στο νεσεσέρ και η χαρά σου είναι μεγάλη. Τα τελευταία δύο χρόνια προτίμησες την ενυδατική κρέμα με χρώμα μιας και φορούσες μάσκα προστασίας ενώ οι έξοδοι ήταν περιορισμένες. Επίσης δεν δημιούργησες full make up looks με αποτέλεσμα η σταθερή βάση να είναι περιττή. 

Και τώρα που επιστρέφεις στις παλιές, καλές και αγαπημένες σου συνήθειες ένα από τα πρώτα προϊόντα που θα αποκτήσεις είναι το φον ντε τεν. Εκείνο που θα σου προσφέρει κάλυψη, ενυδάτωση και φυσική λάμψη. Και σε αυτό το σημείο πρέπει να σου υπενθυμίσω πως επιβάλλεται να έχει δείκτη προστασίας ώστε να νιώθεις ασφαλής. 

 Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου αλλά προηγουμένως θα σου αποκαλύψω τα πιο έξυπνα tips ώστε να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου την όψη που της αξίζει. 

TIPS & TRICKS

  • Για να απλώσεις με ευκολία το φον ντε τεν και να δείχνει σαν δεύτερη επιδερμίδα επιβάλλεται να την έχεις ενυδατώσει σωστά και αυτό είναι ο βασικότερος κανόνας σύμφωνα με τους experts. 
  • Αμέσως μετά την ενυδάτωση σειρά έχει το primer που πρέπει επιτέλους να γίνει η νέα σου συνήθεια. 
  • Ξεκινάς την εφαρμογή του φον ντε τεν από το κέντρο του προσώπου με φορά προς τα ζυγωματικά. Συνεχίζεις στην περιοχή γύρω από τα χείλη.
  • Καλό είναι να αποφύγεις την εφαρμογή στη γέφυρα της μύτης όπως και στα σημεία που έχεις φακίδες οι οποίες είναι τέλειες και δεν υπάρχει λόγος να της καλύψεις. 
  • Ότι κι αν χρησιμοποιείς για να απλώσεις το φον ντε τεν , πινέλο, τα δάχτυλα ή beauty blender θα πρέπει να κάνεις καλό blending. 
  • Μην ξεχνάς τα αυτιά ειδικά αν έχεις σκοπό να μαζέψεις τα μαλλιά σου.  

 

Chanel Vitalumiere Aqua SPF 15: Μια απαλή φόρμουλα για μέτρια κάλυψη που αφήνει λαμπερό φινίρισμα και ανάλαφρη αίσθηση. 

Dior Forever Skin Glow: Με εκχυλίσματα ίριδας, άγριου πανσέ, τριαντάφυλλου και νεροκάρδαμου στη σύνθεση του ενυδατώνει σε βάθος και χαρίζει φυσική λάμψη. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για τα ευαίσθητα ενώ είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει από τις ακτίνες UVA, UVB και το μπλε φως.

 

Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation SPF 20: Φον ντε τεν με ελαφριά υφή και σύνθεση που αποτελείται από γάλα, έλαια καρύδας και πρεβιοτικό σύμπλεγμα που ενυδατώνουν και ενισχύουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. 

 

Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15: Τέλεια κάλυψη και βελούδινο φινίρισμα που διαρκούν σχεδόν 24 ώρες. Αφήνει μια ανάλαφρη αίσθηση ενώ το δέρμα παραμένει προστατευμένο από την ηλιακή ακτινοβολία. 

 

Erre Due Water-Resistant Protective Foundation SPF 25:  Αδιάβροχο και ανθεκτικό προσφέρει μέτρια έως υψηλή κάλυψη αφήνοντας ανάλαφρο φινίρισμα. Χάρη στη σύνθεση του που είναι βασισμένη στο νερό αφήνει τους πόρους να αναπνεύσουν, είναι κατάλληλο ακόμη και για ευαίσθητες ή με ακμή επιδερμίδες.  

Rare Beauty Positive Light Tinted Moisturizer Foundation (Sephora): Χαρίζει ομοιόμορφη όψη μειώνοντας τους πόρους και τις λεπτές γραμμές. Με SPF 20 και βιταμίνη Ε προστατεύει και ταυτόχρονα ενυδατώνει σε βάθος. Είναι κατάλληλο για εσένα που θέλεις κάλυψη μεγάλης διάρκειας.

 

Read More

And More