Φον ντε τεν: Το πιο έξυπνο tip για να βρεις τη σωστή απόχρωση

Τώρα που η επιστροφή στο full make up look είναι γεγονός, χρησιμοποιείς και πάλι καθημερινά το αγαπημένο σου φον ντε τεν. Εκείνο που καλύπτει τις ατέλειες, προσφέρει ομοιόμορφο τόνο και φροντίζει ώστε να παραμείνουν τα προϊόντα που ακολουθούν στη θέση τους. Το μόνο που δεν έχεις καταφέρει ακόμη είναι να βρεις την τέλεια απόχρωση. Εκείνη που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και δεν δημιουργεί το γνωστό και ανεπιθύμητο εφέ “μάσκας”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Οι make up experts όμως είναι πάντα εδώ με τις πιο πολύτιμες συμβουλές και tricks και τώρα έρχονται με την πιο έξυπνη ώστε να επιλέξεις το τέλειο, για εσένα φον ντε τεν. Το μυστικό είναι η… υπομονή. Και αυτό σημαίνει πως αφού το απλώσεις στο πρόσωπο πρέπει να περιμένεις μερικά λεπτά ώστε να αποκτήσει την αληθινή του απόχρωση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το φον ντε τεν όπως και όλα τα προϊόντα σε ρευστή ή κρεμώδη μορφή αμέσως μετά την εφαρμογή έχουν την τάση να οξειδώνονται τόσο λόγω του αέρα όσο και των φυσικών ελαίων της επιδερμίδας. Xρειάζεται λοιπόν να τους αφήσεις χρόνο πριν το αποκτήσεις.  

Read More

And More