Φούξια κραγιόν: Σύμφωνα με τις Γαλλίδες είναι το νέο κόκκινο

Όσο αφορά στο μακιγιάζ, τη διαχρονικότητα και τις τάσεις οι Γαλλίδες είναι experts. Κι αν πρέπει να ακολουθήσεις μία συγκεκριμένη make up artist, influencer και Γαλλίδα φυσικά τότε αυτή είναι η Violette. Σχεδόν πάντα με το κλασικό, κόκκινο κραγιόν της αλλά και τις ανεπιτήδευτες φράντζες είναι η προσωποποίηση της φινέτσας. 

Και τώρα έρχεται να αλλάξει για λίγο τουλάχιστον τα δεδομένα μιας και υποστηρίζει πως το φούξια παίρνει τη θέση του κόκκινου χρώματος στα χείλη, τη φετινή σεζόν. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

Έντονο, ρομαντικό αλλά και άκρως θηλυκό είναι το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει τους επόμενους μήνες. “Αναμφισβήτητα το κόκκινο κραγιόν είναι σήμα κατατεθέν για τις Γαλλίδες, Παραδοσιακά, δεν προτιμούμε το ροζ γιατί είναι girly και όχι πικάντικο. Ήθελα να βρω όμως ένα επικίνδυνο και “κακό” ροζ που θα το αντικαταστήσει επάξια. Και το φούξια με μπλε και κίτρινους υποτόνους ήταν το ιδανικό” λέει η Violette. Δημιούργησε λοιπόν την απόχρωση που ταιριάζει τόσο με jean και λευκό t-shirt όσο και με το μαύρο, μικρό φόρεμα.  

Read More

And More