Φρύδια: Δες γιατί celebrities και it girls αντιγράφουν το iconic σχήμα της Audrey Hepburn

Τα φρύδια είναι ένα τεράστιο beauty κεφάλαιο. Ξεχασμένο για δεκαετίες αφού υπήρχε μια συγκεκριμένη τάση που τα ήθελε λεπτά και αδιάφορα. Τόσο οι make up artists όσο και οι beauty experts γνώριζαν πως το σωστό σχήμα των φρυδιών μπορεί να χαρίσει την απόλυτη συμμετρία όχι μόνο στα μάτια αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο. Παρ’ όλα αυτά όμως οι περισσότερες γυναίκες έμειναν σταθερές στο συγκεκριμένο look. Και ξαφνικά, στις αρχές των 00’s ήρθε η ανατροπή και είχε ονοματεπώνυμο: Cara Delevingne. Το super model με τα φαρδιά, πλούσια και απόλυτα φυσικά φρύδια που κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα και κυρίως την μεγαλύτερη τάση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)

Και έτσι απλά αποφασίσαμε να αφήσουμε τα φρύδια μας στην ησυχία τους, συστηθήκαμε με τους brow experts, ανακαλύψαμε και αποκτήσαμε το σωστό μολύβι και τώρα πια έχουμε την τέλεια καμπύλη που μας κολακεύει. 

Κι αν πιστεύεις πως δεν υπάρχουν brow trends κάνεις λάθος. Το τελευταίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα γοητευτικό εμπνευσμένο από την πιο κομψή star όλων των εποχών: Την Audrey Hepburn. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Audrey Hepburn (@audrey.hepburn)

Celebrities και it girls, τον τελευταίο καιρό, αντιγράφουν το iconic σχήμα της και η τάση δεν θα μπορούσε παρά να ονομάζεται 
“Audrey brows”. Κι αν δεν έχεις προσέξει το ύφος των φρυδιών της αρκεί να δεις celebrities όπως οι Kendall Jenner, Zoe Kravitz και Lily Collins.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Η Zoe Kravitz μάλιστα στην τελευταία της εμφάνιση στα Oscars είχει total Audrey look με τα μαλλιά της μαζεμένα σφιχτά, τις baby bangs στο πλάι, nude make up και σε πρώτο πλάνο τα έντονα και καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς καμπύλη. Και θα σταθώ στο τελευταίο μιας και αυτή ακριβώς είναι η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι το σχήμα που κολακεύει όλα σχεδόν τα σχήματα προσώπου ενώ χαρίζει ένα lift εφέ στα μάτια.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hair MacGyver. (@nikkinelms)

Είναι ίσια, πλούσια, ανεπιτήδευτα με μια μικρή “ουρά” στο τέλος που σημαίνει πως καταλήγουν σε μια πιο λεπτή γραμμή απ’ ότι τα υπόλοιπα. Επίσης, έχουν μια ανεπαίσθητα ανοδική τάση και εδώ κρύβεται το μυστικό. Αυτός είναι ο λόγος που το βλέμμα δείχνει πιο ανοιχτό και ανορθωμένο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Κι αν θέλεις να το αντιγράψεις θα πρέπει να ακολουθήσεις τις συμβουλές των brow experts: 

Αρχικά θα πρέπει να επισκεφτείς επαγγελματία ώστε να τα σχηματίσει. Μην το προσπαθήσεις μόνη σου μιας και η τεχνική για να το πετύχεις συνδυάζει την κλωστή, το τριμάρισμα και τη βαφή αν δεν είναι ήδη σκούρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Abu Deif (@salmaabudeif)

Στη συνέχεια θα χρειαστείς τα απαραίτητα “εργαλεία” που σημαίνεις μολύβι φρυδιών, brow gel και το κατάλληλο βουρτσάκι. Αφού αποκτήσεις το “Audrey brow look” εσύ απλά γεμίζεις τυχόν κενά με το μολύβι και ταυτόχρονα τους χαρίσεις την απαραίτητη ένταση. Στη συνέχεια τα χτενίζεις με φορά προς τα πάνω και τέλος χρησιμοποιείς το brow gel ώστε να τα τιθασεύσεις και να παραμείνουν στη θέση τους για ώρες. 

 

Read More

And More