Φρύδια: Οι νέες τάσεις και πως θα επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει

Τα τελευταία αρκετά χρόνια οι beauty experts είναι κάθετοι όσο αφορά στα φρύδια: Πρέπει να είναι φυσικά και πλούσια. Μην ξεχνάς πως τόσο στα 80’s όσο και τα 90’s κάθε γυναίκα που ακολουθούσε τις τάσεις είχε πολύ λεπτά φρύδια γεγονός σχεδόν καταστροφικό αφού ήταν πολύ δύσκολο στη συνέχεια να αποκτήσει και πάλι τη γραμμή και τον όγκο.

Την αρχή για την επαναφορά του natura brow look έκανε η Cara Delevingne στα 00’s. Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της σε πασαρέλες και φωτογραφήσεις όλοι συζητούσαν για το ανατρεπτικό eyebrow look της και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις ever. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)

Και έτσι απλά κερί αποτρίχωσης και τσιμπιδάκι έμειναν στην άκρη αφού ξεκίνησε ένας μικρός αγώνας να αποκτήσεις και πάλι τη φυσική γραμμή. Και τα κατάφερες τέλεια. Ερχόμαστε όμως στο σήμερα όπου ναι μεν τα πλούσια φρύδια παραμένουν στο προσκήνιο αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν νέες τάσεις. Mία από αυτές λάνσαρε η Bella Hadid που υιοθέτησε το 90’s look που θέλεις να ξεχάσεις και να αποφύγεις. Ευτυχώς οι υπόλοιπες έχουν να κάνουν με το σχήμα και τον τρόπο που μπορείς να το αποκτήσεις κι αν αναρωτιέσαι ποιες είναι θα σου εξηγήσω τα πάντα στη συνέχεια. 

Lamination: Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends, κατάλληλο για γυναίκες που δεν αναπτύσσονται τα φρύδια τους μετά την αποτρίχωση χρόνων. Πρόκειται για τη μέθοδο του ημιμόνιμου μακιγιάζ που μπορεί να σου χαρίσει τέλειο σχήμα χωρίς κενά. Είναι ο μοναδικός τρόπος να αποκτήσεις απίθανο look χωρίς καθημερινή φροντίδα με μολύβι, σκιά ή eyebrow gel. Gigi Hadid και Dua Lipa είναι δύο μόνο από τις celebrities που υιοθετούν την συγκεκριμένη τεχνική. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carolina Gonzalez (@cgonzalezbeauty)

Φυσικά Φρύδια: Είναι το δεύτερο στη σειρά πιο δημοφιλές  και αναφέρομαι στο look των γυναικών που δεν έχουν αφαιρέσει ούτε καν μία τριχούλα από τα φρύδια τους. Σχήμα, όγκο και μήκος παραμένουν ως έχουν και το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο, πίστεψε με. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Cheng (@emilychengmakeup)

Fluffy: Είναι η τάση που θα δεις παντού μέσα στη χρονιά και η αγαπημένη των beautyu experts. Η Billie Eilsih την έχει ήδη ακολουθήσει. Το μόνο που χρειάζεσαι για να το αντιγράψεις είναι το ειδικό βουρτσάκι που υπάρχει στο μολύβι φρυδιών με το οποίο θα χτενίσεις τα φρύδια με φορά προς τα επάνω. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Feather: Χαριτωμένα φρύδια που θυμίζουν φτερά. Κι αν επιλέξεις το συγκεκριμένο εφέ θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μπορείς να το πετύχεις με την τεχνική του tattoo. O ειδικός, χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη βελόνα, καλύπτει τυχόν κενά που υπάρχουν ανάμεσα στα φρύδια και παράλληλα χαρίζει σχήμα και όγκο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη steph hui🦋 (@stxph.h)

Μεταμόσχευση φρυδιών: Κι όμως υπάρχει και είναι παρόμοια μ’ εκείνη των μαλλιών. Η Chrissy Teigen την έχει ήδη κάνει και μοιράστηκε αρκετές πληροφορίες με τους followers στο Instagram. Συνήθως ο γιατρός παίρνει τρίχες από το πίσω μέρος των μαλλιών τις οποίες τοποθετεί στα σημεία που χρειάζεται. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Ίσια: Που σημαίνει πως δεν έχουν τη γνωστή και αγαπημένη, έντονη καμπύλη. Θεωρείται κλασικό look κι εκείνο που έκανε διάσημο η Audrey Hepburn με την Zendaya να ακολουθεί το παράδειγμα δεκαετίες μετά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

90’s: Η Bella Hadid επιστρέφει στην τάση που αμφισβητούν οι experts και η αλήθεια είναι πως δεν κολακεύει ακόμη κι αν έχεις εξίσου εντυπωσιακά χαρακτηριστικά με το super model. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Fox brow:  Μπορεί να είναι μία από τις τελευταίες τάσεις αλλά οι make up artists ακολουθούν τη συγκεκριμένη τεχνική εδώ και χρόνια. Με μια αυτοκόλλητη ταινία δημιουργούν flat εφέ ενώ γεμίζουν τις άκρες με μολύβι φρυδιών ώστε να δείχνουν τέλεια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Με εξαίρεση τα 90’s eye brows όλα τα υπόλοιπα είναι υπέροχα. 

Read More

And More