Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022-2023: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ

Οι μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ έκαναν την εμφάνιση τους στα fashion shows των διασημότερων οίκων αρκετούς μήνες πριν. Έκτοτε, celebrities και it girls υιοθέτησαν και έκαναν viral αρκετές από αυτές και εγώ είμαι εδώ τώρα για να σου αποκαλύψω τις ωραιότερες, minimal ή εκκεντρικές που μπορείς ελεύθερα να αντιγράψεις asap.

Οι διακοπές άλλωστε τελείωσαν και η επιστροφή στην πόλη πρέπει να είναι εντυπωσιακή. Θα το πετύχεις απλώνοντας το κόκκινο κραγιόν σου, δημιουργώντας ένα απίθανο περίγραμμα στα βλέφαρα ή χρησιμοποιώντας και πάλι το λευκό μολύβι ματιών που έχεις κρυμμένο καιρό τώρα στο νεσεσέρ. 

Δες στη συνέχεια τα μεγαλύτερα make up trends της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-2023. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NARS Cosmetics (@narsissist)

Κόκκινο κραγιόν: Είναι και πάλι εδώ πιο έντονο και θηλυκό από ποτέ. Στον οίκο Tory Burch συνδυάστηκε με άψογη, ματ επιδερμίδα, χωρίς ίχνος χρώματος στα μάτια και μια απαλή πινελιά στα ζυγωματικά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Philips (@peterphilipsmakeup)

Λευκό Μολύβι: Είναι ανατρεπτικό και με 70’s διάθεση και ο θρυλικός make up artist Peter Phillips στα παρασκήνια του οίκου Dior το χρησιμοποίησε με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο. Έκανε περίγραμμα στο εσωτερικό του κάτω ματιού. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Siriano (@csiriano)

Euphoria vibes: Το double liner eye make up look είναι εκείνο που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. Συνδυάζεις το μαύρο με το μπλε δημιουργώντας μια απίθανη αντίθεση που θα χαρίσει στο βλέμμα σου ένα τέλειο εφέ. Χείλη και ζυγωματικά παραμένουν nude. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SIMONE ROCHA (@simonerocha_)

Κρύσταλλα: Εξεζητημένο και ιδιαίτερο μεν αλλά πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που έχουν λατρέψει οι stars. Κατάλληλη αποκλειστικά και μόνο για τις βραδινές σου εξόδους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara)

No make up: Ναι, παραμένει huge trend και το μόνο που πρέπει να φροντίσεις είναι την επιδερμίδα σου ώστε να είναι πλούσια ενυδατωμένη. Για να υιοθετήσεις το look αρκεί να απλώσεις φον ντε τεν σε ρευστή μορφή ή μια ενυδατική με χρώμα και lip balm στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLUMARINE (@blumarine)

Smokey eyes: Η φετινή εκδοχή του είναι ανεπιτήδευτη και σε γκρι ή μοβ αποχρώσεις. Συνδυάζεται, μετά από αρκετές σεζόν με έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Άψογη καμπύλη στα φρύδια: Αν και τα it girls προσπάθησαν να φέρουν και πάλι στο προσκήνιο τα 90’s πολύ λεπτά φρύδια οι make up artists επιμένουν πως και φέτος παραμένουν φυσικά και με την τέλεια καμπύλη. Σειρά τώρα έχει η brow expert που θα σου χαρίσει το σωστό σχήμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Φούξια: Στον show του οίκου Valentino όλα ήταν φούξια και έτσι απλά έγινε το χρώμα που λάτρεψαν οι stars, το υιοθέτησαν στο κόκκινο χαλί και θα συνεχίσει να κυριαρχεί τους επόμενους μήνες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Versace (@versace)

Dramatic eye make up look: Στον οίκο Versace Bella και Gigi Hadid εμφανίστηκαν με το πιο δραματικό μακιγιάζ στα μάτια που είδαμε στα shows της Εβδομάδας Μόδας. Η Megan Fox το απογείωσε στην ίδια πασαρέλα ενώ οι make up artists που επιμελήθηκαν τα looks στα παρασκήνια το συνδύασαν με τα bleached eyebrows που είναι ένα εξίσου μεγάλο trend. 

Read More

And More