Get the look! Το μακιγιάζ της Olivia Palermo στο show του Dior!

Το fashion week του Παρισιού είναι σημείο ενδιαφέροντος αυτή την περίοδο. Αλλά αυτό το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται μόνο στο catwalk ή όσα γίνονται στα backstage. Εξίσου μας ενδιαφέρουν και όσα διαδραματίζονται και στις first rows. Όπου διαδραματίζονται= μακιγιάρονται!

Η Olivia Palermo παρακολούθησε το show του οίκου Dior με το μακιγιάζ που βλέπεις εδώ και το οποίο έγινε από τον Makeup Artist του Dior, Daniel Martin. Παρακάτω, έχουμε όλες τις λεπτομέρειες και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν α-κρι-βώς για να αντιγράψεις το look!

Επιδερμίδα: “Για να προετοιμάσω το δέρμα της, χρησιμοποίησα τον ορό Dior Capture Youth Glow Booster Age-Delay Illuminating Serum και στη συνέχεια την κρέμα Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Crème. Δημιούργησα τη βάση με Diorskin Forever Undercover #020 Light Beige και Diorskin Forever Undercover Concealer #020 Light Beige. Έκανα contouring χρησιμοποιώντας το Diorblush Sculpt #003 Beige Contour και έδωσα έμφαση με το Diorskin Nude Air Luminizer: Glow Addict Edition #001 Holo Pink.

Μάτια: Δημιούργησα το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιώντας τη σκιά Dior 5 Couleurs Glow Edition #887 Thrill. Στη συνέχεια τα υπογράμμισα με Diorshow Art Pen #095 Catwalk Black. Τέλος, πρόσθεσα δύο στρώσεις Diorshow Pump’n’volume #090 Black Pump στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Χείλη: Ολοκλήρωσα το look με το Dior Addict Lacquer Plump #516 Dio(R)Eve.»

-Daniel Martin

 

Read More

And More