Η Alicia Keys είναι η βασίλισσα του no make up look

To no makeup make up look είναι μια ιδιαίτερη τάση που έκανε την εμφάνισή της πριν από αρκετές σεζόν και την υιοθέτησαν όλα τα it girls αλλά και οι beauty addicts. Στην πραγματικότητα και σύμφωνα με τους experts το συγκεκριμένο look είχε ως στόχο να αναδειχθεί η φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Η σωστή και super ενυδατική βάση, το κονσίλερ και μια μικρή ποσότητα διακριτικού highlighter είναι τα προϊόντα που προτείνουν οι make up artists ώστε να πετύχεις το look. 

Υπάρχουν όμως και οι celebrities που αποφάσισαν να υιοθετήσουν το απόλυτο no makeup make up look αποφεύγοντας τη χρήση προϊόντων μακιγιάζ, υμνώντας με αυτό τον τρόπο τη φυσική ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο. Κι αν έπρεπε να αναδείξουμε τη βασίλισσα του συγκεκριμένου trend αναμφισβήτητα είναι η Alicia Keys. Τολμά να εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ ακόμη και στο κόκκινο χαλί. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Keys (@aliciakeys)

H Keys είχε δηλώσει πως ήταν δέσμια της εικόνας της για πολλά χρόνια. Δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι αν δεν είχε full make up γεγονός που μείωνε την αυτοπεποίθησή της. “Δεν θέλω πλέον να κρύβω το αληθινό μου πρόσωπο, την ψυχή μου και το μυαλό” εκμυστηρεύτηκε η Alicia και έκτοτε εμφανίζεται σχεδόν πάντα με πραγματικό no makeup look το οποίο συχνά αποκαλύπτει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Keys (@aliciakeys)

Σε ένα από τα τελευταία της post μοιράζεται μία ακόμη selfie που θα σε κάνει να αφήσει για λίγο στην άκρη όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που υπάρχουν στο νεσεσέρ σου και απλά να χαμογελάσεις στο φακό. 

Read More

And More