Η Ariana Grande λανσάρει beauty σειρά και οι fans ουρλιάζουν από ενθουσιασμό

Όλο και περισσότερες celebrities τον τελευταίο καιρό λανσάρουν τη δική τους beauty σειρά ακολουθώντας τα βήματα των αδερφών Kardashian. Jennifer Lopez, Rihanna, Victoria Beckham, Lady Gaga και Selena Gomez είναι μερικές μόνο και η αλήθεια είναι πως όλες τους τα έχουν καταφέρει μια χαρά. Οι fans άλλωστε ενθουσιάζονται με κάθε τους κίνηση ακόμη κι αν αυτή είναι επιχειρηματική. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande)

Και τώρα έρχεται η Ariana Grande να προστεθεί στη λίστα. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες γνωρίζω πως η beauty σειρά της ονομάζεται r.e.m. Beauty. Υπάρχει ήδη website αλλά και λογαριασμός στο Instagram τον οποίο ακολουθούν ήδη 138.000 άτομα παρά το γεγονός πως έχει ένα μόνο video από την Times Square στη Νέα Υόρκη με μια επιγραφή που αναφέρει “coming soon”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @r.e.m.beauty

REM είναι ο τίτλος τραγουδιού της Grande από το album “Sweetener” το 2018 καθώς επίσης και η ονομασία ενός από τα πιο επιτυχημένα αρώματα που λανσάρει. Το πιο πιθανό είναι η συγκεκριμένη σειρά να περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης προσώπου και μακιγιάζ μιας και έχει ήδη δημιουργήσει σειρά σώματος το 2019. 

Πολύ σύντομα θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες. 

Read More

And More