Η Cara Delevingne πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια για τα πιο εμβληματικά lip balm!

Υπάρχει μια λίστα με καλλυντικά που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή σου! Στη λίστα αυτή εξαιρετική θέση έχουν τα Lip Glow του οίκου Dior, τα θρυλικά lip balm που λειτουργούν σύμφωνα με το PH της επιδερμίδας και “γράφουν” στον καθένα με έναν μοναδικό και διαφορετικό τρόπο. Το νέο σε σχέση με τα Lip Glow είναι ότι ανανεώνονται και αποκτούν ολοκαίνουργια σύνθεση. 

Ο αγαπημένος σύμμαχος των γυναικών σε όλον τον κόσμο, το εμβληματικό balm χειλιών του οίκου Dior για ενίσχυση του φυσικού χρώματος επαναπροσδιορίζεται με μια σύνθεση, αποτελούμενη από 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Δημιουργημένη από τον Peter Philips, δημιουργικό διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ Dior, αυτή η επόμενη γενιά Lip Glow ανανεώνει τη σύνθεσή της.

Προσαρμοζόμενη σε κάθε άτομο, αποκαλύπτει άμεσα ρυθμιζόμενο χρώμα και διακριτική λάμψη που ενισχύει άμεσα την ακτινοβολία της επιδερμίδας. Τώρα εμπλουτισμένη με έλαιο κερασιάς, προσφέρει ενυδατική δράση εις βάθος για 24 ώρες2 και εξασφαλίζει 6 ώρες συνεχούς λάμψης.

Το Lip Glow παρουσιάζει επίσης μια νέα συσκευασία, εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική και κυκλοφορεί σε τρεις
επιπλέον γλυκές αποχρώσεις. Για τον εορτασμό τούτης της νέας εποχής, η Cara Delevingne γίνεται το νέο πρόσωπο του balm
χειλιών, περιτριγυρισμένη από τις φιλενάδες της, τα παγκοσμίου φήμης μοντέλα, He Cong και Lineisy Monterο. Δες το βίντεο παρακάτω…

Read More

And More