Η Chiara Ferragni με lip look που έρχεται απευθείας από τα 90’s

Η Chiara Ferragni πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε το λανσάρισμα της δικής της make up collection και οι fans έχουν εκστασιαστεί. Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη της Ιταλίδας influencer για τα εντυπωσιακά looks, τις λάμψεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά αλλά και τις έντονες αποχρώσεις. Δεν είναι τυχαίο πως το πρώτο κραγιόν που δημιούργησε είναι κόκκινο με glitter που το καθιστούν ιδανικό για τις επίσημες εμφανίσεις αλλά και τις γιορτές που έρχονται. 

Η Chiara παράλληλα έχει μεγάλη αδυναμία και σε τάσεις των περασμένων δεκαετιών και περισσότερα στα 90’s. To αποδεικνύει πολύ συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας post με make up looks εμπνευσμένα από τη συγκεκριμένη δεκαετία. Σε ένα από τα τελευταία της μάλιστα υιοθέτησε το πιο εμβληματικό και πρόκειται για το σκούρο περίγραμμα στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Χρησιμοποίησε μολύβι χειλιών σε σκούρο καφέ χρώμα και κραγιόν σε nude απόχρωση και με λαμπερή υφή που δημιούργησε ακόμη πιο έντονη αντίθεση. Φυσικά και σου προτείνω να το αντιγράψεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο. Είναι μεγάλη τάση και δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητη. 

Read More

And More