Η Olivia Palermo εύχεται Χρόνια Πολλά με make up look που θα σε εμπνεύσει

H Olivia Palermo είναι κομψή, πανέμορφη και μία από τις διασημότερες influencers στον κόσμο με τον λογαριασμό της στο Instagram να μετρά περίπου επτά εκατομμύρια ακόλουθους. Το lob της είναι εμβληματικό και πλέον κλασικό όπως επίσης και οι φυσικοί, ανάλαφροι κυματισμοί. Ανεπιτήδευτη και φυσική θα μπορούσε να είναι η κολλητή σου φίλη κι εκείνη που σε εμπνέει με τις απλές επιλογές της στα beauty looks. 

Πριν από μερικές ημέρες ευχήθηκε σε όλους “Καλά Χριστούγεννα” με ένα μακιγιάζ που θα λατρέψεις. Χωρίς υπερβολές και με το κόκκινο κραγιόν σε πρώτο πλάνο πρόκειται για το μακιγιάζ που μπορείς να υιοθετήσεις τόσο τη βραδιά του ρεβεγιόν όσο και την πρώτη μέρα μετά τις διακοπές στο γραφείο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Μια ματιά αρκεί για να καταλάβεις πως η επιδερμίδα της είναι σωστά ενυδατωμένη και σε αυτό οφείλεται η υπέροχη, φυσική λάμψη. Όπως επίσης και στο highlighter που έχει απλώσει ψηλά στα ζυγωματικά. Τα μάτια της είναι τονισμένα με μια ροζ, λαμπερή σκιά και δύο στρώσεις μάσκαρα. Τέλος το κλασικό, κόκκινο χρώμα στα χείλη χαρίζει την απαραίτητη γιορτινή όψη. 

Read More

And More