Η facialist της Bella Hadid αποκαλύπτει τα πιο έξυπνα tricks για άψογο δέρμα

Η Bella Hadid είναι ένα από τα super models που έχουν εμμονή με την επιδερμίδα τους. Ειδικά η Bella που έχει μια ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα ακολουθεί πιστά τις συμβουλές της προσωπικής της facialist Joanna Czech η οποία έχει στην ατζέντα της επίσης celebrities όπως η Hailey Bieber και η Kim Kardashian.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joanna Czech (@joannaczechofficial)

Η Czech έχει μεγάλη αδυναμία στο μασάζ του προσώπου το οποίο αναζωογονεί και χαρίζει φυσική λάμψη. Όσο αφορά τα προϊόντα αλλά και τη ρουτίνα έχει τους δικούς της κανόνες και tricks τα οποία αποκάλυψε σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις. 

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις και ακολούθησε τα έξυπνα tricks. 

Toner το απαραίτητο: Είναι το προϊόν που πρέπει να υπάρχει πάντα στο μπάνιο σου. Το χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό. “Είναι μία από τις πιο σημαντικές φόρμουλες. Δεν μπορώ να απλώσω κανένα προϊόν αν δεν έχω τονώσει σωστά, προηγουμένως, το δέρμα” λέει η facialist. Εξηγεί πως αμέσως μετά τον καθαρισμό το pH του δέρματος διαταράσσεται και ο μόνος τρόπος να το επαναφέρεις στα φυσικά επίπεδα είναι η σωστή τόνωση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Η περιποίηση του προσώπου δεν σταματά στο πηγούνι: Ξεκινά από το στήθος και καταλήγει στις ρίζες των μαλλιών. Μην ξεχνάς σημεία όπως το ντεκολτέ και τους ώμους. Είναι σημεία που παρουσιάζουν σημάδια γήρανσης και χρειάζονται πλούσια ενυδάτωση. Αυτό σημαίνει πως απλώνεις ορό και κρέμα πρωί και βράδυ. Τα χείλη είναι επίσης ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία. Μία φορά την εβδομάδα πρέπει να κάνεις απολέπιση με ένα απαλό scrub ή μια οδοντόβουρτσα. Τέλος λίγο πριν πέσεις για ύπνο καλό είναι να εφαρμόζεις lip balm με φυσικά έλαια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Ο διπλός καθαρισμός είναι ένας μύθος: Εκείνο που πρέπει να προσέχεις είναι να πέφτεις για ύπνο πάντα με καθαρό δέρμα. Η Czech δεν ασπάζεται τη φιλοσοφία του διπλού καθαρισμού. Πιστεύει πως το σωστό προϊόν σε μορφή τζελ ή balm μπορεί να αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ, ρύπων και λιπαρότητας. Αμέσως μετά ταμπονάρει το πρόσωπο με την ειδική πετσέτα που έχει προηγουμένως βρέξει με χλιαρό νερό. Προτείνει επίσης, δύο φορές την εβδομάδα, να χρησιμοποιείς μια μάσκα καθαρισμού που ανοίγει τους πόρους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Η σωστή καθημερινή ρουτίνα: “Βλέπω γυναίκες να το παρακάνουν με την περιποίηση. Οι κινήσεις είναι συγκεκριμένες. Μετά τον καθαρισμό και την τόνωση σειρά έχει το serum και η ενυδατική κρέμα. Αυτό είναι όλο” λέει. Όσο αφορά στα συστατικά, βιταμίνη C το πρωί και βιταμίνη Α το βράδυ είναι τα βασικά κι εκείνα που ενυδατώνουν, χαρίζουν λάμψη και μειώνουν τα σημάδια γήρανσης όπως είναι κηλίδες και πανάδες. Το υαλουρονικό οξύ είναι εξίσου σημαντικό και επιβάλλεται να υπάρχει στη σύνθεση της ενυδατικής κρέμας. 

Η κρέμα ματιών δεν είναι πάντα απαραίτητη: “Δεν χρησιμοποιώ κρέμα ματιών. Απλώνω στην περιοχή ένα serum με βιταμίνη Α ή C στη σύνθεση του τόσο στα βλέφαρα όσο και κάτω από τα μάτια”. 

 

 

 

Read More

And More