Η νέα εντυπωσιακή Ε. Φουρέιρα! Ο Ν. Βιλλιώτης και ο Π. Τουτουντζής μας λένε τα πάντα!

Η Ελένη Φουρέιρα αγαπά τις αλλαγές! Και το καλύτερο; Μπορεί να τις υποστηρίξει! Έτσι, λοιπόν, τη μια στιγμή μπορείς να την δεις σαν μοντέλο της δεκαετίας του ’70 με υπέροχα μακριά και ολόισια μαλλιά (θυμήσου την εμφάνισή της στα MAD Awards εδώ) και την άλλη με Africa καταβολές και κοντά ultra curly μαλλιά. Η εμφάνισή της στην πρεμιέρα στο Thalassa ήταν εντυπωσιακή. Αλλά από το πρώτο κιόλας λεπτό ξεχνάς πώς την είχες δει την τελευταία φορά, σου ξανασυστήνεται και μπαίνει στον ρόλο.

Όμως, πίσω από κάθε δυναμική εμφάνιση κρύβεται ένα εξίσου δυναμικό team. Ο Νικόλας Βιλλιώτης επιμελήθηκε το νέο της hair look στην πρεμιέρα και ο Παντελής Τουτουντζής το make up της! Μετά από τρία χτυπήματα στο κινητό τους, σου έχω όλα τα details για την νέα εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα! Ιδού…

Το νέο hair look από τον Νικόλα Βιλλιώτη

“Αυτή η αλλαγή της Ελένης, όπως και κάθε άλλη είναι μια απόφαση και του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη ο οποίος επιμελείται την εικόνα της. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος κάθε φορά μας δίνει το concept και το inspiration για το ποιες αλλαγές θα κάνουμε στην Ελένη. Αυτή την φορά το concept ήταν το Africa το οποίο το πήρε ο καθένας στο δικό του κομμάτι και το δούλεψε ξεχωριστά. Ο Παντελής Τουτουντζής στο make up, η Ίρις Λεονταρίτη στο styling κι εγώ στα μαλλιά. Σε συμφωνία, λοιπόν, με τον Απόλλωνα και βάσει του concept αποφασίσαμε να επαναφέρουμε τα σγουρά μαλλιά της αλλά σε πιο κοντό. Επίσης, τα μαλλιά της είναι πιο σκούρα. Βεβαίως, ήταν σκούρα από την εμφάνιση ακόμη που είχε κάνει στα βραβεία MAD αλλά τα σκουρύναμε ένα τόνο δημιουργώντας ένα καστανό σκούρο. Γενικά, πάντως, η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να υποστηρίξει κάθε εμφάνιση και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό! Για ‘μένα ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες και όμορφες εμφανίσεις της!”.

Το make up από τον Παντελή Τουτουντζή και πώς να το αντιγράψεις βήμα προς βήμα!

“Το concept είναι συνολικό οπότε και στο make up η έμπνευση προέρχεται από την Αφρική. Το αποτέλεσμα που θέλαμε να πετύχουμε ήταν ένα aggressive αλλά ταυτόχρονα θηλυκό look. Αυτό που προσέξαμε, πάντως, ήταν η επιδερμίδα να είναι πολύ δροσερή με πολύ λίγα προϊόντα πάνω”, μας λέει ο Παντελής Τουτουντζής. Θέλεις να μάθεις πώς να αντιγράψεις αυτό το ultra sexy look; Ο Παντελής Τουτουντζής μας είπε τη διαδικασία step by step!

ΒΑΣΗ

Απλώνουμε πολύ καλά ένα υγρό διάφανο make up σε όλη την επιδερμίδα μόνο για να κάνουμε μια ομοιοχρωμία. Τονίζουμε τα κόκαλα του προσώπου με ένα πιο σκούρο προϊόν. Προτιμάμε τις κρεμώδεις υφές για να είναι το αποτέλεσμα ενσωματωμένο με την επιδερμίδα. Ιδανικό είναι ένα compact σκούρο concealer. Επειδή το πρόσωπο θέλουμε να έχει ένα πιο 3D αποτέλεσμα παίρνουμε ένα cream color base και αρχίζουμε και τονίζουμε τα εξωτερικά σημεία του προσώπου, δηλαδή, τα κόκαλα πάνω από τα ζυγωματικά, λίγο τη μύτη, λίγο το πηγούνι και λίγο το μέτωπο. Βάζουμε πούδρα μόνο αν χρειαστεί.
Προσοχή: Πάντα παίρνουμε πολύ μικρές ποσότητες και κάνουμε καλό σβήσιμο.
Tip: Προτιμάμε πινέλα από φυσική τρίχα γιατί πλένονται πιο εύκολα και απλώνεται το υλικό πιο σωστά. Κάτι ακόμη πολύ σημαντικό είναι ότι τα πινέλα από φυσική τρίχα πλένονται και δεν κρατάνε μικρόβια. Αντίθετα, η συνθετική τρίχα δεν καθαρίζεται επειδή δεν έχει λέπια κι έτσι μπορεί εύκολα να μεταφέρει μικρόβια στα πρόσωπο.

ΜΑΤΙΑ

Γεμίζουμε τις βλεφαρίδες με μονές τούφες εκεί ακριβώς που χρειάζεται ώστε να δώσουμε έμφαση, κυρίως στις εξωτερικές γωνίες. Περνάμε πάντα μια σκιά από κρέμα για σταθεροποίηση πάνω στο βλέφαρο και μεγαλύτερη διάρκεια. Δουλεύουμε με γήινες αποχρώσεις και ματ υφές. Οι σατινέ είναι passe! Επιπλέον, με τις σατινέ υφές διογκώνουμε το βλέφαρο, κάτι το οποίο δεν θέλουμε, ενώ το ματ δημιουργεί πιο ωραίο βάθος που είναι πάντα πιο sexy. Περνάμε την ίδια σκιά και στις κάτω βλεφαρίδες για να κάνουμε μια φωτοσκίαση στα βλέφαρα. Έπειτα, με compact eyeliner και με ξεχωριστό πινέλο δουλεύουμε το πάνω βλέφαρο ώστε να δώσουμε μια πολύ φινετσάτη ανοδικότητα στο μάτι. Από το ίδιο eyeliner βάζουμε και στο κινητό βλενογόνο από κάτω, δηλαδή στο εσωτερικό του κάτω μέρους του ματιού.

ΦΡΥΔΙΑ

Τα γεμίζουμε με ένα μολύβι ξηρό και αν θέλουμε περισσότερο όγκο περνάμε μια καφέ σκιά φρυδιών με ένα πινελάκι.

ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ

Χαμογελάμε ελαφρά στον εαυτό μας μπροστά από τον καθρέφτη και ότι όγκο δημιουργήσουμε το καλύπτουμε με ένα peachy ρουζ ώστε να πετύχουμε ουσιαστικά ένα τσίμπημα υγείας. Ούτε εδώ επιμένουμε πολύ σε προϊόν ώστε να δώσουμε την αίσθηση ότι έχουμε μια πραγματικά υγιή επιδερμίδα.

ΧΕΙΛΗ

Τα δουλεύουμε όλα με μικρές ποσότητες και με πινέλο. Δηλαδή κάνουμε ένα περίγραμμα με lip liner και μετά μπορούμε να κάνουμε μίξη από δύο- τρία κραγιόν αρκεί να δουλεύουμε με το πινέλο.

LAST CHANCE TIP: Απαγορεύεται αυστηρά να επιλέξουμε πιο σκούρο make up από τον φυσικό μας τόνο. Αν θες να πετύχεις την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα της Ελένης Φουρέιρα κάνε ένα πέρασμα στο πρόσωπο και το λαιμό με loose powder σε bronze τόνο!

Read More

And More