Η νέα μαγευτική συλλογή της Kiko Milano: A Holiday Fable

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τον συναρπαστικό κόσμο της νέας Limited Edition χριστουγεννιάτικης συλλογής “A Holiday Fable” . Εμπνευσμένη από τα παραμύθια και την χριστουγεννιάτικη παράδοση, η συλλογή αυτή αποτελεί μια υπέροχη ιστορία ομορφιάς. Συνδυάζοντας ονειρικά χρώματα, vintage συσκευασίες και εορταστική διάθεση, η συλλογή αποτελείται από προϊόντα με  καινοτόμες υφές για πολλαπλές χρήσεις.

Αποδράστε και παίξτε με μια εκπληκτική σειρά ομορφιάς γεμάτη θεατρικό ρομαντισμό, απολαμβάνοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να μεταμορφώσουν το μακιγιάζ σας. Αφήστε πίσω την πραγματικότητα και μεταφερθείτε σε ένα παραμυθένιο βασίλειο, απολαμβάνοντας μαγικές στιγμές περιποίησης. Σουρεαλιστική λάμψη, πολυτελή μεταλλικά και πλούσια χρώματα καθώς και μπαρόκ συσκευασίες, βγαλμένες από τα παραμύθια. Έφτασε η ώρα να δημιουργήσετε μαγικά looks που θα τραβήξουν τα βλέμματα!

Κεφάλαιο Πρώτο: Φίλτρα ομορφιάς

Αναδείξτε το καινούριο σας εαυτό χάρη σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που έχουν σχεδιαστεί για να αναδείξουν την εσωτερική σας ομορφιά. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας την Dazzling Face Mask για να φωτίσετε και να τελειοποιήσετε τον τόνο της επιδερμίδας σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το Pearly Radiance Moisturizing Gel, το νέο μαγικό ελιξίριο για το νεσεσέρ σας. Ένας συνδυασμός υαλουρονικού οξέος και χρυσών μικροπερλών ενισχύει τη λάμψη και προσφέρει άμεση ενυδάτωση. Χρησιμοποιήστε το 2 in 1 Rosy Glow Potion, έναν συνδυασμό ορού και primer που αφήνει ένα λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά που κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει, αποτελεί επίσης μια άψογη βάση για το μακιγιάζ σας. Συνεχίστε με το 4-in-1 Lavender Mist για να σταθεροποιήσετε το τελικό σας look.  Είναι επίσης ιδανικό για ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα.

Κεφάλαιο Δεύτερο: Ένα Παραμυθένιο Πρόσωπο

Δημιουργήστε μια αψεγάδιαστη βάση προσώπου που ταιριάζει σε μια πριγκίπισσα, με το 24H Immortal No Transfer Foundation. Mια νέα, ανάλαφρη σύνθεση που εφαρμόζεται εύκολα, για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Προσφέρει ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα καλύπτοντας τυχόν ατέλειες και δεν μεταφέρεται. Εφαρμόστε, στη συνέχεια, μερικές μόνο σταγόνες του Molten Glow Highlighting Drops στα ζυγωματικά σας, στους κροτάφους σας και στο ντεκολτέ σας, για να δώσετε μια αιθέρια όψη στην επιδερμίδα σας.

Απομακρύνετε κάθε ανεπιθύμητη λάμψη χάρη στην απαλή και ελαφριά υφή της Hydra Infusion Matte Powder. Στη συνέχεια, ενισχύστε τη λάμψη της επιδερμίδας σας με το Radiant Duo Blush & Highlighter, χρησιμοποιώντας το stick για να ορίσετε τα ζυγωματικά σας και να δώσετε  μια φρέσκια, δροσερή εμφάνιση. Προσθέστε περισσότερη ένταση και ορισμό με το Long Wear Hydra Blush, μια κρεμώδη πούδρα με εξαιρετική απόχρωση και χρησιμοποιήστε το Kabuki Brush για να εφαρμόσετε το Divine Glow Highlighter όπου χρειάζεστε επιπλέον φωτεινότητα. Για ένα ολοκληρωμένο make up look επιλέξτε την Dreams come True Face Palette που περιλαμβάνει bronzer, ρουζ, highlighter και ημιδιαφανή πούδρα σταθεροποίησης, όλα σε ένα.

Κεφάλαιο Τρίτο: Ένα Γοητευτικό Βλέμμα

Φανταστείτε ένα εκθαμβωτικό look με τις έντονες λαμπερές αποχρώσεις της Metal Fantasy Eyeshadow, που συνδυάζει βελούδινα απαλές υφές με την υψηλή απόδοση χρώματος. Για ένα πραγματικά εντυπωσιακό βλέμμα, συνδυάστε αυτές τις αποχρώσεις με τους υπέροχους χρωματικούς τόνους της παλέτας Ethereal Eyeshadow ή της Celestial Eyeshadow Palette, παίζοντας με συνδυασμούς που ταιριάζουν στο χρώμα των ματιών σας. Δημιουργήστε το ιδανικό σχήμα και τονίστε τα μάτια σας, εφαρμόζοντας το Longwear Duo Eye Pencil, χρησιμοποιώντας τόσο το ματ όσο και το μεταλλικό άκρο, ή γίνετε πιο δημιουργικοί με το Forever Magic Eye Marker. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών σας με την Miracle Volume Lash Mascara, για πλούσιο όγκο.

Κεφάλαιο Τέταρτο: Ένα Μαγικό Φιλί

Ευκαιρία να παίξετε με τις φανταστικές υφές των νέων προϊόντων χειλιών της συλλογής. Επιλέξτε μια  βαθιά κόκκινη απόχρωση «φρούτων του πάθους» του Eternal Matte Lip Mousse για ματ αποτέλεσμα που δεν μεταφέρεται ή δημιουργήστε ένα φωτεινό φινίρισμα χρησιμοποιώντας μια διάφανη απόχρωση του Creamy Magic Lip Stylo. Η σταθερή υφή του λιώνει στα χείλη σας κατά την εφαρμογή, προσφέροντας ένα αισθησιακό αποτέλεσμα, ιδανικό για να αναδείξετε τα χείλη σας με μια διακριτική λάμψη. Για το απόλυτα παραμυθένιο αποτέλεσμα, αποκτήστε το Enchanting Lipstick και δείξτε στον κόσμο πώς μοιάζει το φιλί μιας μάγισσας. Χάρη στο πλούσιο, μεταλλικό χρώμα του, ήρθε η ώρα να ντύσετε τα χείλη σας κάνοντας τα μαγικά σας!

Κεφάλαιο Πέμπτο: Θεϊκό Άγγιγμα

Συνδυάστε το χρώμα των νυχιών σας με το μακιγιάζ σας χρησιμοποιώντας το Metallic Beam Nail Lacquer, επιλέγοντας ένα γιορτινό χρώμα για να πετύχετε την τέλεια αρμονία με τα μάτια και τα χείλη σας. Εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει αποτέλεσμα gel για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, με μόλις δύο στρώσεις. Μην ξεχάσετε το Pixie Dust Nail Lacquer, ένα αστραφτερό, κρυστάλλινο top coat που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Επίλογος: Αγαπημένα Δώρα

Αυτές τις γιορτές, προσκαλέστε τους αγαπημένους σας να εξερευνήσουν και αυτοί τον παραμυθένιο κόσμο της «Α Holiday Fable», μοιράζοντας δώρα που θα τους εκπλήξουν και θα τους ενθουσιάσουν. Κακομάθετε ένα φιλικό ή οικογενειακό σας πρόσωπο με ένα σετ περιποίησης της επιδερμίδας, επιλέγοντας το Cleanse & Energize Kit, το Care & Pamper Mask Kit, το Fairytale Bath Bomb Set ή το Beauty Sleep Kit. Για μια επιπλέον δόση glamour, χαρίστε τους το Glam Kit, το Bewitching Eye Kit, το On The Go Lash Kit ή το Enchanting Eye Kit. Για τέλεια καθορισμένα χείλη επιλέξτε το Classic Lip Kit, το All Is Bright Longwear Kit, το  Mini Lipstick Set ή το Velvet Passion Lipstick Set. Εναλλακτικά, για φανταστικά φρύδια, επιλέξτε το Ultimate Brow Grooming Kit ή το Fabulous Brushes Kit.

Τέλος, υπάρχει το πιο σημαντικό δώρο από όλα – αυτό για τον εαυτό σας. Με το KIKO MILANO Advent Calendar ανακαλύψτε μια νέα έκπληξη κάθε μέρα. Αποκτήστε τα 24 προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, τα νύχια και την επιδερμίδα. Κάθε μέρα και μια νέα περιπέτεια ομορφιάς!

Η συλλογή KIKO MILANO Α Holiday Fable είναι διαθέσιμη στο www.kikomilano.gr και στα φυσικά καταστήματα: The Mall of Athens, Γλυφάδα: Δημ. Αγγέλου Μεταξά 41, Mediterranean Cosmos, Notos Pop Up Store: Τσιμισκή, Πάτρα: Ρήγα Φεραίου & Αγίου Νικολάου γωνία και στο νέο μας κατάστημα στο One Salonica Outlet Mall στη Θεσσαλονίκη.

 

Read More

And More